banner388

Samsunhaber.com halka soruyor

Samsunhaber.com olarak Samsun’un ilçelerini gezip halka Belediye Başkanları hakkında sorular soruyoruz.

Samsunhaber.com halka soruyor

Samsunhaber.com olarak Samsun’un ilçelerini gezip halka Belediye Başkanları hakkında sorular soruyoruz.

17 Temmuz 2018 Salı 18:55
Samsunhaber.com halka soruyor

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı’nın sunduğu Halk Konuşuyor programı kapsamında Samsun’un ilçelerini geziyoruz.  İlçelerde halka belediye başkanları hakkında sorular yöneltiyor ve belediyelerin eksik yönlerini öğreniyoruz. Samsun’un ilçeleri ne durumda? Eksikleri neler? Halk Belediye Başkanından memnun mu? İşte bütün bu soruların cevabını Mehmet Yazıcı ile Halk Konuşuyor programında öğrenebilirsiniz.

Halk Konuşuyor programının ilk durağı Salıpazarı oldu. Salıpazarı’nda ise vatandaşlarla sohbet ettik. İlçenin en yoğun parkı, pazarı ve meydanında Salıpazarlılarla keyifli söyleşiler gerçekleştirerek Belediye Başkanı Halil Akgül ve çalışmaları hakkında sorular sorarak Başkan Akgül’ün karnesini belirlemiş olduk.

Haber: Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2018-07-17 19:18:18

Gelin bizede sorun bahsedelim necattin Demirtaş'ın yaptığı güzel işlerden ondan sonra bir çivi çakılmayan sokaklardan bakın ilkadima kaldırımlar onun zamanından asfalt yollar onun zamanından su an patates tarlası gibi 2 ay demiyor ön takım lak lak arabaların 2.bulvar yolu yemyeşil çimdi şimdi çamur çınarlar susuzluktan solmaya başlamıs