banner388

Samsunhaber.com Başkan Genç’i Ziyaret Etti

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan bugün Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti.

Samsunhaber.com Başkan Genç’i Ziyaret Etti

Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan bugün Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti.

28 Mart 2018 Çarşamba 17:51

Samsun haber - Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Haber Müdürü Nevin Aydoğan bugün Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç’i ziyaret etti. Hoşça vakit geçirip sohbet ettikten sonra Başkan Osman Genç, Nevin Aydoğan’a Geçmişten Günümüze Samsunspor adlı kitabı imzalayarak hediye etti.

“Gençlerimiz hem milli hem de yerli olacak”

Sohbet sırasında Canik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin ufkunu açmak ve yaşadıkları şehri tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen "Gelecek Vizyonum" projesi kapsamında Terme, Ayvacık, Çarşamba ve Kavak'tan bir grup öğrenci,  Başkan Genç’i ziyarete geldi. Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte hoşça vakit geçiren Genç, öğrencilerden birini koltuğuna oturtarak gelecek hayallerini sordu. Öğrencilere bol bol nasihatte bulunan Başkan Genç, çok okumanın ve yazmanın önemine değinerek, “Gelecek, umut ve hayal demek. Gençlerimizin geleceğe umutla bakması ve gelecekle alakalı kendisini donanımlı hale getirmesi gerekiyor. Biz bu anlamda gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimiz hem milli hem de yerli olacak. Milli ve yerli olabilmenin yolu, geçmiş ve tarihi hafızamızı güncellememiz gerekiyor. Yaşadığımız coğrafyanın tarihi geçmişini bilmek zorundayız. Şehrin tarihini bilirseniz bu hafızayla birlikte geleceğe yön verebiliriz. İnşallah aydınlık yarınları Yeni Türkiye yolunda böyle pırıl pırıl siz gençlerimizle hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Genç, Samsunhaber.com ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve başarılarının devamını diledi.

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Furkan KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.