banner388

Samsunhaber'den, Başkan Deveci'ye ziyaret; ilk önceliğimiz iş, aş, istihdam

Samsunhaber.com üst yönetimi Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi ziyaret ederek ilçedeki son gelişmelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Samsunhaber'den, Başkan Deveci'ye ziyaret; ilk önceliğimiz iş, aş, istihdam

Samsunhaber.com üst yönetimi Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi ziyaret ederek ilçedeki son gelişmelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

20 Ekim 2021 Çarşamba 21:15
Samsunhaber'den, Başkan Deveci'ye ziyaret; ilk önceliğimiz iş, aş, istihdam

İki yıla yaklaşan pandemi döneminde sosyal belediyeciliğe büyük bir önem verdiklerini belirten Deveci; "Millet olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz ve ister istemez pandemi her kesimi vurduğu gibi belediyelerin proje çalışmalarına da zarar verdi. Atakum belediyesi olarak önceliğimiz bu dönemde sosyal belediyecilik oldu. Böylesine olağanüstü dönemde "Önce insan" demek şehri yöneten bizlerin 1.önceliği olmak zorundadır. Atakum halkıyla bu anlamda el ele gönül gönüle olmaya devam ediyoruz." dedi.

"ATAKUM ÇOK ÖZEL BİR KENT"

Bundan sonra ki dönem de Atakum'da istihdama yönelik projelere ağırlık vereceklerini söyleyen Deveci; "Bu konuda çok sayıda projemiz var ve bunları yakın dönem de hayata geçireceğiz. Atakum çok özel bir kent. Halkımıza karşı sorumluluklarımızı biliyor ve çalışmalarımızı onların özlemleri ve beklentileri doğrultusunda sürdürüyoruz." diye konuştu.

Siyaseti halkın mutluluğu için yaptıklarını sözlerine ekleyen Deveci; "Ben bu şehri çok iyi tanıdığıma inanan bir belediye başkanıyım. Siyasetimi de halkın huzuru ve mutluluğu için yapıyorum. Atakum'da yaşayan, bizlerden hizmet bekleyen her birey benim için çok değerli ve özeldir.  Göreve geldiğim günden bu yana insanların siyasi görüşlerine bakmadan, ekmekleriyle oynamadan ve her birine değer vererek görevimi ifa ettiğime inanıyorum" şeklinde konuştu.


Deveci sözlerini şöyle tamamladi: "Atakum, Samsun'un, Karadeniz'in parlayan yıldızı ve tek göç alan ilçesi konumundadır. Bu kentte görev yapan her yönetici "Atakum için ne yapabiliriz" diye kafa yormalı, kısır siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp ilçenin ve halkın kalitesini yükseltecek projelerle büyük bir sinerji oluşturmalıdir. 7'den 70'e her kesimden insanımız bu kentte yaşamanın ne kadar anlamlı ve özel olduğunu içinde hissetmelidir. Bunu başarabildiğimizde inanın Atakum sadece Atakum olmaktan çıkar ve Türkiye'nin konuştuğu bir ilçe haline gelir. Benim en büyük hayalim de budur."

Deveci, Samsun basınının güçlü ve renkli bir yapıya sahip olmasından dolayı memnuniyetini ifade ederek, samsunhaber ailesine yayın hayatında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 11.12.2021 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.