banner388

Samsun’dan Muğla’ya Türk Bayrağı

Samsun'da Muğla Valisine ulaştırılmak olarak Türk Bayrağı ve toprak teslim edildi.

Samsun’dan Muğla’ya Türk Bayrağı

Samsun'da Muğla Valisine ulaştırılmak olarak Türk Bayrağı ve toprak teslim edildi.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 16:55
Samsun’dan Muğla’ya Türk Bayrağı

Samsun haber - Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni yapıldı.

Atatürk Anıtı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Tekin konuşma yaptı. Tekin, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98. yıl dönümünde huzurunuzdayız. Samsun'dan yaktığınız kurtuluş meşalesiyle başlayan bağımsızlık mücadelesi, cennet vatanımızın dört bir yanına ulaşmış ve toprağımızın işgal edilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamıştır. Toplumun temellerini oluşturan ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin milli, manevi değerlerimize bağlı bir şekilde fikren, ruhen ve bedenen gelişmelerine önem veriyoruz. Ülkemizi gençliğimizle birlikte muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gece gündüz çalışmak ve geleceğe emin adımlarla yürümek zorundayız" dedi.


Samsun’a gelen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Ekibine, Muğla Valisi'ne götürmesi için Türk Bayrağı ve Toprak verildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.