banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’dan İzmir’deki depremzedelere yardım

Samsun’dan, İzmir’deki depremzedelere bir tır dolusu yardım malzemesi gönderildi

banner269

Samsun’dan İzmir’deki depremzedelere yardım

Samsun’dan, İzmir’deki depremzedelere bir tır dolusu yardım malzemesi gönderildi

18 Kasım 2020 Çarşamba 18:33
Samsun’dan İzmir’deki depremzedelere yardım

Samsun Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İzmir’deki depremzedeler için 1 tır dolusu yaşam malzemesi toplandı. Toplanan yardım malzemeleri için Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı önünde uğurlama töreni düzenlendi. İçerisinde 632 adet gıda kolisi, 5 adet yorgan, 7 adet elektrikli ısıtıcı, 18 paket çocuk bezi, 510 adet battaniye, 500 adet tıbbi maske, 4 adet giyim kolisi ve 250 litre dezenfektan bulunan tır, İzmir’deki depremzedelere ulaşmak üzere yola çıktı. 

"BU BİZİM GÖREVİMİZ"

Önümüzdeki günlerde ikinci bir yardım tırının da gönderileceğini belirten Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, "Samsun’da oradaki vatandaşlar için neler yapabiliriz diye çalışmalara başladık. Büyükşehir Belediyemizle, kaymakam arkadaşlarımızla birlikte bir yardım kampanyamızı başlattık. Buradan gördüğünüz gibi ilk tırımızı gönderiyoruz. Ayrıca ikinci tırımızı da bir iki gün içerisinde yola çıkaracağız. İzmir’deki ihtiyacı olan vatandaşlarımıza inşallah bunları bir önce iletilmiş olacak. Malzeme listemizde geniş bir yelpaze var. Gıda kolilerimiz ağırlıklıdır. Samsun olarak bu durumu sosyal sorumluluğumuzdur, görevimizdir" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, "AFAD koordinasyonunda bu yardımı yapıyoruz. Dolayısıyla gönderilen her yardım koordineli bir şekilde doğru yerine ulaşmış olacaktır" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.