banner388

Samsun'dan Çukur dizisine şok

Samsunlu bir vatandaş Çukur dizisinin son bölümünde yer alan polis sahnesini BİMER'e şikayet etti.

Samsun'dan Çukur dizisine şok

Samsunlu bir vatandaş Çukur dizisinin son bölümünde yer alan polis sahnesini BİMER'e şikayet etti.

20 Şubat 2018 Salı 13:50
Samsun'dan Çukur dizisine şok

Samsun haber - Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde S.Y. isimli bir vatandaş yeting rekorlar kıran Çukur Dizisindeki Emrah Komiser sahnesini Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) şikayet etti.

"BU KABUL EDİLEMEZ"

Haber 19 Mayıs gazetesinin haberine göre dizide Emrah Komiser karakterinin trafik polisini tehdit etmesine tepki gösteren S.Y. isimli vatandaş, "Diziyi hayretler içerisinde izledim. Akan trafikde makas atması, trafik polisini aşağılamasını ve kendisine yer seç diyerek tehdit etmesini gördüğümde çok sinirlendim. Bir senaryoda olsa kesinlikle kabul edilemez bir durum. Orada Türkiye Cumhuriyeti polis’i bulunmaktadır. Ayrıca görevli kişi figüran yada oyuncu olabilir ama üstündeki üniforma ve motosikleti polisimize aittir. Bu kabul edilemez bir durumdur. Yetkililer bu sahne için  yapımcı firma ve yayınlayan kanal hakkında en ağır ceza uygulamasını talep ediyorum" dedi.
 

Son Güncelleme: 31.12.2018 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2018-02-20 15:03:54

Bu dizinin yayından kaldırılması şart sadece bir bölüm izledim Sanki Meksika mafyası dünya kadar adam ölüyor polise yansimiyor, basroldeki kişi tek başına 10 kişiyi dövüyor, aşırı saçma bir dizi, Bi kere adından belli çukur.

Avatar
UGUR SOYLU 2018-02-20 18:36:54

AYNEN KATILIYORUM BU SÖZLERE AYIP HAKARET BU

Avatar
Cemal 2018-02-20 17:12:52

Bu dizileri izleyenler prim verenler şiddet arttı korkumuzdan dışarı çıkamaz olduk diye hiç yakınmasınlar. Ciğeri beş para etmez hiçbirşeyler bunları izleyip aslan oldum zannediyorlar sonra da hayatlarını mahvediyorlar. Devlet şiddet içeren her diziyi filmi kesinlikle yasaklamalı.

Avatar
tuncay yılmaz 2018-02-20 18:10:12

bu kadar izleyicisiolan bir dizinin bu şekilde bir türk silahlı mensubu bu şekilde davranıpta kendisini uyaran vede kişiye tehtit edip haritadan yer begendiyor bizler AFRİN oparasyonlarından acı haber gelmesin diye duaederken dizilerde bu şekilde davranılmasını kınıyorum vede bu konuda gerekenin yapılmasını istiyorum

Avatar
Aytekin Gürol 2018-02-20 19:46:55

Bu ve benzeri dizilerin millete hiçbir faydası olmadığı gibi devlet otoritesini ve toplumsal düzeni, eğitimi, sosyal düzeni aşağılayarak çocuklara ve gençler yanlış modeller ile kötü örnekler veriyorlar. Devletin acilen bu dizileri yasaklaması lazımdır. Bir kanalda günde en fazla 1 tane dizi izni verilmelidir bu nedir nasıl bir sömürüdür. Topluma faydası olacak yayın politikaları desteklenmeli, çocuklara, gençlere ve yetişkinlere sosyal düzene katkı sağlayacak yayınlar ağılık kazanmalıdır.

Avatar
Adem Adnan 2018-02-20 19:37:22

Emniyeti olmayan bir ülkenin dizisi gibi iken, son bölümde bir amir geldi tam geldi. Yasa tanımaz,kurak tanımaz bir amir görüntüsü var..
Dünya da böyle bir devlet kaldı mı?
Bu dizi mutlaka kaldırılmalı...

Avatar
Murat b 2018-02-20 17:25:31

Ne olabilirdi.polisimiz görevini yapıyor deyip polis kimligini gosterebilirdi.aslında poliste olsa trafigi tehlikeye atacak sekilde makas atması yanlis.

Avatar
Bağ 2018-02-20 20:33:10

Neslimiz cehenneme sel gibi akıyor