banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’daki köylere 350 Milyon TL yatırım

Samsun’un kırsal mahallelerine son 3 buçuk yılda 350 Milyon TL yatırım yapıldı.

banner269

Samsun’daki köylere 350 Milyon TL yatırım

Samsun’un kırsal mahallelerine son 3 buçuk yılda 350 Milyon TL yatırım yapıldı.

29 Aralık 2017 Cuma 12:49
Samsun’daki köylere 350 Milyon TL yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

“HİZMET YOLUNA ÇIKTIK”

Bütünşehir yasasının ardından köylere yağmur gibi yatırım gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, “Biz hiç bir zaman bekara hanım boşar gibi konuşup tutamayacağım sözü kimseye vermedik. Geçtiğimiz 3.5 sene içerisinde köylere 350 milyon para harcadık. Halkımız için halkımızla biz bu hizmet yoluna çıktık. Ayağımda çizme hayatım bu şehirde geçti" dedi.

“2019’DA BÜYÜK BİR SINAV VAR”

Samsun’un çok hızlı büyüdüğünü belirten Başkan Yılmaz, “Kentin sağlıklı büyüyebilmesi için doğru kararlar almamız gerekiyor. Bu doğru kararları almak için sürekli sahada olmamız gerekiyor, günün yarısı sahadayız, özellikle gelişmekte olan mahallelerde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2019’da muhtarların da bizim de ülkemizin de büyük bir sınavı var, halkımızın gönlüne girerek çalışmalarımızla onların yaşam kalitelerini yükselterek ve hayır dualarını alarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRDEN BAŞARI HİKAYESİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin başarı hikayesi yazdığını belirten Başkan Yılmaz "Göreve geldiğiniz andan beri halkla olan bağınızı hiç koparmadınız. Derdimizle dertlendiniz, mutluluğumuzla moral buldunuz. Uzanan eli geri çevirmediniz hiç" şeklinde ifade etti.

Son Güncelleme: 29.12.2017 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 2017-12-29 13:39:49

köymü kaldı mahalle yaptınız ya,adı köy olanlara taş ocakları asvalt tesisleri mermer ocakları kurdunuz bunların olmadığı yerleri arkeolojik kazı ve tarihi yer göstererek işlemeye yasakladınız daha sayayımmı,ağaçlarımız kirli havadan dolayı artık meyve veremiyor,önce yanlışı düzeltin siz destek vermeseniz de köylü gelişir zaten.