banner388

Samsun'da Yine Doğalgaz Borusu Delindi

Samsun'da bu sabah yine bir kazı çalışması sırasında doğal gaz borusu delindi.

Samsun'da Yine Doğalgaz Borusu Delindi

Samsun'da bu sabah yine bir kazı çalışması sırasında doğal gaz borusu delindi.

20 Mart 2017 Pazartesi 14:38
Samsun'da Yine Doğalgaz Borusu Delindi

Samsun Haber - Saat 08.40’da Pazar Mahallesi Buğday Pazarı Caddesi İlkadım adresinde gerçekleştirilen izinsiz kazı çalışması sebebiyle doğal gaz dağıtım hattı hasar gördü. Bu nedenle Hançerli, Pazar, Liman ve Kale mahallelerinde doğal gaz kesintileri yaşandı.

Konu hakkında SAMGAZ'dan şu açıklama yapıldı:

"Doğal gaz hattına verilen hasar nedeniyle doğal gaz kesintisi yaşanıyor 20.03.2017 tarihinde saat 08.40’da Pazar Mahallesi Buğday Pazarı Caddesi İlkadım adresinde gerçekleştirilen izinsiz kazı çalışması sebebiyle doğal gaz dağıtım hattımıza hasar verilmiş olup, Hançerli, Pazar, Liman ve Kale mahallelerinde doğal gaz kesintisi yaşanmaktadır.Gerçekleştirilen hasara 08.45’de 187 Doğal Gaz Acil Ekibi tarafından müdahale edilmiştir. Çalışmalar sürdürülmekte olup, 20.03.2017 tarih saat 15.00’a kadar binaların doğal gaz arzının sağlanması planlanmaktadır."

SAMGAZ'dan yapılan son açıklama ise şu şekilde:

"İlkadım bölgesinde gerçekleştirilen izinsiz kazı neticesinde oluşan hasar giderilmiş olup saat 11.40 itibariyle gazlama operasyonu tamamlanmıştır. Hançerli, Pazar, Liman, Kale mahallesinde bulunan binalara peyder pey doğal gaz arzı sağlanmaya başlanmıştır."

Son Güncelleme: 15.09.2017 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kara 2017-03-20 17:38:25

Saolsun baya bilincli kepcecilerimiz var yine yapmislar gorevlerini ne alip veremediginz var kardesim borularla

Avatar
Alt Yapı Koordine Edememe 2017-03-21 08:26:58

Bir hayal edin bir üst kuruluş olsun. Tüm alt yapı kazıları oradan koordine edilsin, tüm izinler alındıktan sonra hassas alt yapılar itina ile işaretlensin işin ehli ehliyetli operatörler kaz işini yapsın. Şartlar uygun değilse kazıya izin verilmesin. hasar olduğunda açıklama tek bu ağızdan yapılsa, Bunla ilgili bir kurum kurulabilse, işler olsa ne güzel olurdu di mi.