banner388

Samsun’da yeni ekpress ve ring hatları

SAMULAŞ tarafından işletilecek olan yeni ekspres ve ring hatları Pazartesi günü hizmete girecek.

Samsun’da yeni ekpress ve ring hatları

SAMULAŞ tarafından işletilecek olan yeni ekspres ve ring hatları Pazartesi günü hizmete girecek.

09 Kasım 2017 Perşembe 16:31
Samsun’da yeni ekpress ve ring hatları

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. ulaşım ağını genişletmek için R28 Ring Hattı, R22 Ring Hattı, E4 Ekspres Hattı ve E5 Ekspres hatları 13 Kasım 2017 Pazartesi günüden itibaren hizmet verecek.

SAMULAŞ A.Ş. Operasyon Müdür Vekili Ziya Kalafat, yaptığı açıklamada “Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Samsun’da halkımıza hizmet için toplu taşıma kazandırılan tamamı yüzde 100 alçak tabanlı ve engelli erişimine uygun otobüslerle hizmet vermeye başlıyoruz. 13 Kasım’da devreye alınacak 4 adet hat ile vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli toplu ulaşım hizmeti almasını sağlayacak" dedi.

Hat güzergahları hakkında bilgi veren Kalafat, “SAMULAŞ tarafından işletilen raylı sistem hattına dikey besleme hizmeti verecek olan R22 Organize Sanayi Ring Hattı, 19 Mayıs Sanayi Tramvay İstasyonu’ndan hareket edecek. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde hizmet verecek olan ring hattı organize sanayi bölgesini raylı sisteme bağlayacak. Gar Tramvay İstasyonu’ndan hareket edecek olan, R28 Ring hattı, Doğumevi – Duruşehir - Gazi Devlet Hastanesi güzergahında yoğun saatlerde 15 dakika aralıklarla hizmet verecek. 13 Kasım 2017 Pazartesi günü hizmete başlayacak olan bir diğer ekspres hattı ise Büyük Cami - Cumhuriyet Meydanı - Kılıçdede - Duruşehir - Araştırma Hastanesi güzergahında hizmet verecek. 13 Kasım 2017 Pazartesi günü hizmete başlayacak olan E5 Ekspres Hattı 19 Mayıs Üniversitesi - Atatürk Bulvarı - Cumhuriyet Meydanı – Barış Bulvarı - Araştırma Hastanesi – Otogar güzergahında hizmet verecek” dedi.
 

Son Güncelleme: 10.11.2017 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yolcu 2017-11-09 21:51:56

Başka illere kıyasla Samsunda ulaşım ücreti çok çok fazladır.

Avatar
Cemal 2017-11-09 16:48:39

Bakınız bu hizmettir güzeldir mutlaka faydalıdır lakin korumak gerekir. Vergilerimizle alınan bu araçlar bu köstebek yuvası ve daracık yollarda kısa sürede hurda olur. Üniversite Piazza arasında yol nispeten düzgün olduğu halde bile, bir eksprese binmiştim motoru içeride olduğu için gürültüden kulaklarım sağır oldu. Gördüğüm kadarıyla bunlarda aynı marka model araçlar.

Avatar
Sahin 2017-11-10 14:10:46

24..19..13...1..3..nolu hurda yigini otobuslerde degisecekmi..tabut gibi otobuslerde 80 lik teyzeler perisan oluyor.emekli olunca bedava diye tercih de ediliyor.merdivenden ne bebekli ne yasli cikabiliyor.bu mu belediyecilik.