banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da Yaşlılar Haftası Etkinliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 6 gün sürecek olan ‘Sizi Bekleyen Var’ temalı bir dizi etkinlik düzenliyor.

banner269

Samsun’da Yaşlılar Haftası Etkinliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 6 gün sürecek olan ‘Sizi Bekleyen Var’ temalı bir dizi etkinlik düzenliyor.

17 Mart 2017 Cuma 18:00
Samsun’da Yaşlılar Haftası Etkinliği

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası sebebiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Yaşlılar Haftası sebebiyle Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı organizasyonuyla yapılacak etkinlik 18 Mart Cumartesi Günü Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şeyh Sadi Tekkesi ve Kuvai Milliye Müzesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi ziyaretiyle başlayacak.

6 gün süresince yapılacak olan etkinliklerde Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde Samsun Fotoğraf Sanatçıları Derneği sanatçılarının seçkin fotoğraflarının ve huzurevi sakinlerinin ürettiği el yapımı hobi ürünlerinin sergileneceği Yaşam ve Yaşlılık Temalı fotoğraf sergisi ile ‘Yaşam Boyu Üretim’ hobi ürünleri sergisinin açılışı yapılacak. Sergi açılışını takiben eğlence düzenlenecek.

Salı günü huzurevinde Kur’an-ı Kerim, mevlit ve dua programıyla devam edecek yaşlılar haftası etkinliği kapsamında Çarşamba günü Kuş Cenneti Doğa Gezisi ve Piknik Programı, Perşembe ve Cuma günü kreş, anaokulu, ilkokul, sivil toplum kuruluşları, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri, 7’den 77’ye Yaşam etkinliği ile yaşlılarla buluşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.