banner388

Samsun’da yangın paniği, 2 ev kullanılmaz hale geldi 

Samsun’da meydana gelen yangında can kaybı olmazken, 2 ev kullanılmaz hale geldi.

Samsun’da yangın paniği, 2 ev kullanılmaz hale geldi 

Samsun’da meydana gelen yangında can kaybı olmazken, 2 ev kullanılmaz hale geldi.

15 Eylül 2017 Cuma 13:19
Samsun’da yangın paniği, 2 ev kullanılmaz hale geldi 

Samsun Haber- Samsun 19 Mayıs ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi Bahçelievler mevkisinde 2 katlı bir inşatin 1. katında meydana gelen yangın, kısa sürede büyüyerek üst kata ve yanında bulunan bi başka eve sıçradı. Yangında 2 ev büyük hasar gördü. 

Yangın, inşaat halinde bulunan binanın 1. katında  kuzine sobasından çıkan kıvılcımlar zemin katta bulunan odun parçalarını tutuşturması sonucu meydana geldi. Yangını fark eden vatandaşlar, olayı itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplari yangına müdahale etti ancak yeterli olamadı ve yangın büyüyerek yan binaya sıçradı. Çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi çağrıldı, yangına vatandaşlarda müdahale etti. Uzun uğraşlar sonrasında altına alınan yangın, 2 evde büyük çapta hasara sebep oldu.

Yaz boyunca çok sayıda yangın çıktığını belırten Dereköy Muhtarı Abdullah Şahin: Yaz boyunca çok sayıda yangın çıktı. Mahallemiz 3 bin 500 nüfusu var. Muhtemel bir yangında itfaiye ekiplerinin zaman kaybı yaşamaması için Dereköy liman içinde müsait yerimiz var. Burada bir itfaiye istasyon yeri kurulabilir ve yangınlara zamanında müdahale edilebilir. Yetkililerin isteğimiz bu" dedi.

İHA
 

Son Güncelleme: 15.09.2017 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aylapaloglu 2017-09-15 14:36:57

Diri Diri Yanıcaz Birgün Atakum bld.çevre md.lüğünce bina altındaki iki işyerine yaptırılan sacdan bacalardan yangın çıktı,itfaiye tutanağı var şifaende bombanın üstündesiniz dedi,bodrumlarımız kırılarak 30 mt yatay gelip 20 odanın 2x4 m2 lik ışıklandırmasından 5 kat çıkan,çekmedikleri için çatıya bodruma motorlar takılı bina içi gür gür şantiye gibi,şikayete binaen 1998 tarihli projeye ve sanayi bacalarına uygun yazısı tebliğ edildi elimde kopileri var, 100 kez yazdım dava kazandık hakimin dosyasından aldım başka yıl ve tarihli proje var elimde ve getir demiyorlar biliyorlar çünkü,BARLAR SANAYİMİ,20 oda ortasında ne işi var,torpilin belgelerini ibraz ecderim,3 yıldır odalar iptal,yangın nöbeti tutuyoruz PSİKOLOJİMİZ BOZULDU,NEREDE ADALET HAYKIRIYORUZ basına izin var fotoğraylayıniz lütfn