banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da tramvay ne zaman üniversiteye çıkacak?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tramvayın ne zaman kampüse çıkacağını açıkladı.

banner269

Samsun'da tramvay ne zaman üniversiteye çıkacak?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tramvayın ne zaman kampüse çıkacağını açıkladı.

05 Aralık 2017 Salı 16:30
Samsun'da tramvay ne zaman üniversiteye çıkacak?

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tramvayın üniversiteye ne zaman çıkacağını açıkladı. Başkan Yılmaz konu ile ilgili olarak, "Tramvayımızı üniversiteye çıkarma yolunda başlattığımız hamle tüm hızıyla devam ediyor. 1 yıl sonunda artık tramvay kampüs içlerine kadar gidecek" dedi.



Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesine ziyarette bulundu. OMÜ Rektörü Sait Bilgiç ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir tarafından karşılanan Kaymak ve Yılmaz’a brifing verildi. 


"DOĞAL DOKU BOZULMADI" 

Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite bahçesine yaptırılan peyzaj çalışmalarını inceledi. Çalışmalar sırasında doğal dokuya zarar verilmediğini belirten Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, "Fakülte bahçesi sihirli dokunuşla ferah bir alan haline geldi. Çalışma yapılırken de buranın doğal dokusuna büyük bir hassasiyet gösterildi. Eğitim için atılan her adım insanlığın ve ülkemizin geleceği için atılıyor düşüncesiyle hareket ederek büyük bir titizlikle çalışma yapan başkanımıza teşekkürlerimizi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.


"1 YIL SONRA TRAMVAY KAMPÜSTE OLACAK"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin büyük bir üniversite olduğunu belirterek, "İlçelerdeki fakülteleri, yüksek okullar katınca devasa bir yapılaşma ortaya çıkıyor. 62 bin insan üniversiteye geliyor. Üniversitemizle hep gurur duydum, duyacağım ve bu şehirde duyacak. Çocuklarımıza daha iyi modern bir şehir, üniversite şehri yapma konusunda büyük mesafeler aldık. Tramvayımızı üniversiteye çıkarma yolunda başlattığımız hamle tüm hızıyla devam ediyor. 1 yıl sonunda artık tramvay kampüs içlerine kadar gidecek. Sadece şehirde değil üniversitemizde de ferah yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Ne yapıyorsak geleceğimiz olan öğrencilerimizin daha rahat bir şekilde eğitim görmesi" dedi.


"SAMSUN BİR TARIM KENTİ"

Samsun Valisi Osman Kaymak ise, "Samsun gerçekten bir tarım kenti. Şimdi sağlık kenti ve sanayi kenti olmaya da çalışıyoruz. Samsun tarımı sürekli konuşulurken Ziraat Fakültesini bunun dışında tutmak mümkün değil. Buradaki hocalarımız bizlere yol gösterdi sürekli olarak. Ben üniversitemizin tarım alanındaki çalışmalarını başarılı bularak onları tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 01.02.2018 10:56
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTramvay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emir baran 2017-12-06 03:19:37

Su 2.ci hat dolmus soforleri lutfen trafikte saygili olun inanin ne kirmizi isik dinliyorsunuz ne yayaya oncelik taniyorsunuz sizin yuzunuzden trafige cikmaya korkar olduk

Avatar
ÇETİN ÇETİN 2017-12-06 09:39:11

İki metre yer yap..bir yıl oyalan..bırak bu işleri başkan..çok yavaş gidiyorsun...tramvay bafraya,çarşambaya,termeye hatta ünyeye ne zaman gidecek..sen bunu söyle...halk bunu beklemekte..halkı oyalama..

Avatar
Ozturk 2017-12-05 17:33:59

Dolmusculardan ne istiyon baskanim tranwayda ciksin dolmusta ciksin omuye