banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da şüpheli 29 kişi adliyeye sevk edildi

Günler öncesinde gözaltına alınan 29 kişinin bugün Samsun Adliyesi’ne sevki gerçekleştirildi.

banner269

Samsun’da şüpheli 29 kişi adliyeye sevk edildi

Günler öncesinde gözaltına alınan 29 kişinin bugün Samsun Adliyesi’ne sevki gerçekleştirildi.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 11:22
Samsun’da  şüpheli 29 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun Haber - Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ay boyunca çalışma gerçekleştirdi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün 6 gün önce yapmış olduğu operasyon silahlı suç örgütüne yönelik yapıldı. Operasyonlar Samsun merkezli Bafra, 19 Mayıs ilçesi ve İzmir’de belirlenen adreslere eş zamanlı olarak operasyonlar gerçekleştirildi.

S.Ş’nin adamı olduğu iddia edilen ve örgütün lideri olduğu söylenen E.A’nın da aralarında bulunduğu 29 kişi Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Gözaltına alınma sırasında 1 adet Kalaşnikof uzun namlulu silah, 1 adet İsrail yapımı Uzi marka otomatik silah, 1 adet İtalyan yapımı Agram 2000 adlı otomatik silah, 11 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet pompalı tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 6 adet antika görünümlü tabanca, 1 adet havalı tüfek, 1 adet kasatura, 1 adet kılıç ve çok sayıda mermi ele geçirilmişti.

Son Güncelleme: 19.07.2017 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.