banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da Soğuktan Köpekler Telef Oldu

Samsun’da yaşanan olayda ormanlık alanda 4'ü yavru 5 sokak köpeği, gece soğuğunda donarak öldü.

banner269

Samsun’da Soğuktan Köpekler Telef Oldu

Samsun’da yaşanan olayda ormanlık alanda 4'ü yavru 5 sokak köpeği, gece soğuğunda donarak öldü.

16 Aralık 2016 Cuma 12:16
Samsun’da Soğuktan Köpekler Telef Oldu

Ülke genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava, sokakta yaşamak zorunda olan canlıları vurdu. Samsun Canik’te bulunan ormanlık alanda 4'ü yavru olmak üzere 5 sokak köpeği, soğuktan donarak telef oldu. Hayvanların iki yıldır bulunduğu ortamda gönüllü bakıcılığını yapan Ceyhan Deniz, köpeklerin soğuktan korunması amacıyla diğer hayvanseverlerle beraber derme çatma 25 kulübe yaptıklarını fakat yetmediğini ifade etti. 100'ü aşkın köpeğin soğuk kış günlerinde donma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirten Deniz şöyle dedi:

"Sosyal medya üzerinde sürekli buradaki hayvanlara sahip çıkılmasını, bu soğuk günlerde battaniye, saman ve yiyecek yardımı yapılması çağrısında bulunuyorum. Bunun yanında hayvanseverlerden ve esnaftan topladığım yiyecekleri de o bölgeye taşıyorum. Ancak son gittiğimde maalesef 4'ü yavru 5 köpeğin donarak öldüğünü üzülerek gördüm. Diğerleri de aynı son ile karşı karşıyalar. Oradaki köpeklere sahip çıkılması için belediyelerin harekete geçmesini rica ediyorum. Yoksa çetin geçen bu kış şartlarında oradaki tüm köpekler ölecek."

Son Güncelleme: 17.12.2016 15:53
Anahtar Kelimeler:
SamsunKöpek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.