banner388

Samsun’da sinemalarda bu hafta

Sinema salonlarında sinema severleri yine güzel filmler bekliyor. İşte Samsun’da bu hafta vizyona giren filmler.

Samsun’da sinemalarda bu hafta

Sinema salonlarında sinema severleri yine güzel filmler bekliyor. İşte Samsun’da bu hafta vizyona giren filmler.

20 Ağustos 2017 Pazar 14:07
Samsun’da sinemalarda bu hafta

Samsun Haber - Samsun'da sinemalarda vizyona giren filmlere bakıldığında 4 yeni eser karşınıza çıkıyor.

Annabella: Kötülüğün Dönüşü

Vizyona giren filmlerden bir tanesi gerilim korku türündeki Annabelle: Kötülüğün Doğuşu adlı film. Amerikan yapımı olan sinema film, Samuel ve eşi Esther’in  Annabelle’yi kilitledikten sonra evlerini yetim kız çocuklarına açmalarını ve sonrasında ise Annabelle’nin şeytani güçlerinin evde kalanlar üzerinde etkisini konu alan bir gerilim ve korku yapıtı olarak yer alıyor.

Filmin oyuncuları Miranda Otto, Stephanie Sigman, Lulu Wilson

Açık Deniz 3: Kafes Dalışı

Bir başka gerilim ve korku eseri olan bu filmde gösteri için şov programına katılmak isteyn 3 arkadaşın okyanus ortasında köpek balıklarıyla olan mücadelesini anlatırken hayatta kalma savaşını ellerindeki kameralar kaydedecektir. 80 dakikalık olan filmde Joan Hogan, Josh Potthoff Megan Peta Hill yer alıyor.

Belalı Tanık

Vizyona giren başka bir film ise komedi, aksiyon dalında karşımıza çıkıyor. 118 dakikalık filmde Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman yer alıyor. Heyecan içeren sahnelerle dolu film izlemek isteyenler ideal bir seçim olabilir.

Dangal

Hindistan yapımlı bu film biyografi, spor türünde bir sinema filmi. 169 dakikalık bu filmde Hint milli güreşçiler Geeta Phogat ve Babita Kumari'nin gerçek öyküleri anlatılıyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.