banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da Şehitlerimiz, Hüzün Ve Gururla Anıldı

Samsun’da 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni Samsun Valisi İbrahim Şahin’in katılımıyla Samsun Garnizon Şehitliği ve Samsun Polis Şehitliğinde gerçekleştirildi. 

banner269

Samsun’da Şehitlerimiz, Hüzün Ve Gururla Anıldı

Samsun’da 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni Samsun Valisi İbrahim Şahin’in katılımıyla Samsun Garnizon Şehitliği ve Samsun Polis Şehitliğinde gerçekleştirildi. 

18 Mart 2017 Cumartesi 13:12
Samsun’da Şehitlerimiz, Hüzün Ve Gururla Anıldı

Samsun Haber - Çanakkale Deniz Zaferinin üzerinden 102 yıl geçmesine rağmen büyük hüzün ve gururla kutlanan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni Samsun’da Samsun Valisi İbrahim Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi. 

Şehitleri anma törenine Samsun Valisi İbrahim Şahin’in yanı sıra; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun Garnizon Komutanı Albay Sedat Bulut, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Necati Yılmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Samsun Şube Başkanı (EMŞAV) Bilal Erim, şehit aileleri, polis ve askeri erkan katıldı.

“Bölünmez Bütünlüğümüzü Korumaya Devam Edeceğiz”

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni, şehitlerimize saygı duruşunun ardından anıta çelenk koyma töreniyle başladı. Törende şehitlere saygı atışı yapıldıktan sonra Samsun Valisi İbrahim Şahin bu günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaptı. 

Vali Şahin, şehitlerimizi saygıyla andığını söyleyerek, “Bütün güvenlik güçlerimiz ve milletimizle yıkıcı ve bölücü terör örgütlerine karşı büyük bir azimle mücadelemizi devam ettirerek ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve huzurunu korumaya devam edeceğiz” dedi. 
Vali İbrahim Şahin, yaptığı konuşmanın ardından şehitlerin kabirlerine karanfil dağıtıp şehit ailelerine taziyede bulundu. Şehitlerin ruhuna okutulan Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra Vali Şahin, Şehitlik Şeref Defterine mesaj bıraktı. 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Fakültesi öğrencilerinin açtığı Türk Bayrağı’nın altında Vali Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve diğer katılımcılar fotoğraf çektirdi.

Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 18.03.2017 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.