banner388

Samsun’da Saklı Bahçe'nin Tanıtımı Yapıldı

Samsun’un Belediye Başkanı’nın her ay düzenlemiş olduğu kahvaltı davetine Tekkeköy'ün Başkanı Hasan Togar, yeni hizmete açmış oldukları “Saklı Bahçe” tesisinde ev sahipliği yaptı.

Samsun’da Saklı Bahçe'nin Tanıtımı Yapıldı

Samsun’un Belediye Başkanı’nın her ay düzenlemiş olduğu kahvaltı davetine Tekkeköy'ün Başkanı Hasan Togar, yeni hizmete açmış oldukları “Saklı Bahçe” tesisinde ev sahipliği yaptı.

30 Eylül 2016 Cuma 17:18
Samsun’da Saklı Bahçe'nin Tanıtımı Yapıldı

Başkan  Yılmaz her ay farklı yerlerde yapılan kahvaltıya bu ay Başkan Hasan Togar'ın vatandaşların hizmetine  yeni sunduğu saklı bahçe tesisinde ev sahipliği yaptı. Gerçekleşen kahvaltı programı ile ilçede hizmete açılan saklı bahçe tesisini tanıtma fırsatı bulmuş olduklarını söyleyen Tekkeköy Belediyesinin Başkanı Hasan Togar
, "Bugün burada Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Tekkeköy’ün Kaymakamı İbrahim Küçük, duayen sanayici ile hayırsever iş adamı kıymetli büyüğüm Cemal Yeşilyurt, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsunspor’un Başkanı Erkut Tutu ile yönetim kurulu, Genç İş Adamları Derneği’nin Başkanı Savaş Gömeç ile yönetim kurulu, İlçe Başkanımız Yusuf Güngör, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin daire amirleri ile binlerce insanı istihdam etmiş olan şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamış olan değerli sanayici ve aynı zamanda iş adamlarımızı misafir ederek yeni tesisimizde ağırlamaktan büyük onur duydum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın geleneksel bir hale getirmiş olduğu ve ayda bir defa farklı mekanlarda bir araya gelerek İlimiz hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu kahvaltı programına bu ay da Tekkeköy Belediyesi olarak hem ev sahipliği yapıp hem de yeni tesisimizin açılışını yapalım istedik. İlimize büyük emekleri bulunan ekonomik hareketlilik sağlamış olan ve binlerce kişiyi istihdam etmiş olan sanayici ve işadamlarımıza bu vesile ile saklı bahçe tesisimizi tanıtma fırsatı bulduk. Böylelikle tesisimizin açılışını yapmış olduk. Kahvaltımıza katılım sağlamış olan bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.



Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’dan Saklı Bahçe’ye Tam Not

Başkan Yılmaz da, “Tekkeköy gün geçtikçe büyüyor. Raylı sistem 10 Ekim 2016  tarihinde Tekkeköy’e kadar gelecek. Ayrıca Karadeniz Bölgesi için çok büyük bir önem arz eden Lojistik Köy projesi ilçeyi çok daha fazla geliştirerek bölgenin lojistik üssü haline gelmesini sağlayacak. Tekkeköy ilçemiz yapmış olduğumuz ve yapmaya devam edeceğimiz yatırımlar ile ismi sadece köy kalan gelişmiş bir ilçe haline gelecek. Tekkeköy Belediyesinin Başkanı Hasan Togar’ı tebrik ediyorum. Çok güzel ve muhteşem olan bir mekanı ilçeye kazandırmış” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.10.2016 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.