banner388

Samsun’da sağlıklı beslenmenin yeni adresi: Mislina Diyet Yemekleri Mutfağı

Samsun’un Atakum ilçesinde sağlıklı beslenmek adına iki girişimci kadının birlikte kurduğu Mislina Diyet Yemekleri Mutfağının açılışı yapıldı.

Samsun’da sağlıklı beslenmenin yeni adresi: Mislina Diyet Yemekleri Mutfağı

Samsun’un Atakum ilçesinde sağlıklı beslenmek adına iki girişimci kadının birlikte kurduğu Mislina Diyet Yemekleri Mutfağının açılışı yapıldı.

01 Ekim 2018 Pazartesi 12:52
Samsun’da sağlıklı beslenmenin yeni adresi: Mislina Diyet Yemekleri Mutfağı

Samsun Haber - Samsunlu iki kadın girişimcinin birlikte kurduğu Mislina Diyet Yemekleri Mutfağının açılışı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Savaş Gömeç’in katılımıyla gerçekleşti.

“Bu güzel yeri Atakum’a kazandırıyorlar”

Bu güzel yeri Atakum’a kazandırdıklarını ifade eden SAMGİAD Savaş Gömeç, “Özellikle üzerinde bulunduğumuz ekonomik süreçteki ekonomik durumdaki motivasyona ihtiyacımız olan bu günlerde değerli iki kadın kardeşlerimizin böyle güzel bir girişim yapıyor olması bizi çok mutlu ediyor. Samsun Genç İş Adamları Derneği adına kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu güzel yeri Samsun’un güzel ilçesi Atakum’a kazandırıyorlar. Bir Atakumlu olarak bu beni de çok mutlu ediyor. Hepimiz günümüz şartlarında çok hızlı çalışma hayatlarına sahibiz. Bir erkek başarıya gittiği zaman arkasında kadın vardır. Eşleri her zaman onlara destek oluyor. Bu seferde tam tersi başarılı iki kadının arkasında iki tane erkek var ” şeklinde ifade etti.

“Vatandaşın sağlıklı yaşaması için hizmet ediyorlar”

Vatandaşın sağlıklı yaşamasına destek olması açısından Misilina Diyet Yemekleri Mutfağının faydalı olacağını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum güzel Samsun’un yenilenen ve gelişen yüzü diyebiliriz. Doğu Karadeniz ve İç Anadolu bölgesinden her yıl ciddi derecede göç alıyor. Atakum Karadeniz’in küçük İstanbul’u diyebiliriz. Atakum son 3 yılda 60 bin nüfus artışıyla gerçekten Karadeniz’in şampiyonu olmuştur. Atakum 2017 yılında gelişmişlik ve büyümede Türkiye’de 2. Olmuştur. Atakum gibi güzel bir ilçede böyle güzel yerlerin açılması da bizim için çok önemli ve değerlidir. Bu hizmet noktası diğer hizmet noktalarından biraz daha farklıdır. Bu açılan hizmet yerinin sağlıklı yaşamı destekleme ve vatandaşın sağlığına hizmet etme adına açılması daha da anlamlı kılıyor” diye konuştu. 

“Karadeniz ve Türkiye pazarına açılmak istiyoruz”

Sadece diyet yemekleri değil bazı hastalıklar için de özel yemekler yaptıklarını söyleyen Misilina Diyet Yemekleri Mutfağı kurucularından Saliha Özköroğlu, “Mislina Diyet Yemekleri Mutfağının kurucularındanım. Ortağım Nuran Demir ile beraber böyle bir yer düşündük ve daha sonra burayı açtık. Bir çocuğunuz olur ve onun mutluluğuna tanık olursunuz ya işte ben de şu an öyle hissediyorum. Burası için çok savaştık ve emek verdik ama sonunda güzel sonuçlara ulaştık. İnşallah daha da güzel sonuçlara ulaşacağız. Sadece diyet yemekleri değil aynı zamanda kolestrol, şeker, tansiyon veya çölyak hastalarına da yardımcı oluyoruz. Bundan sonraki hedefimiz ise Mislina Diyet Yemekleri Mutfağının kafesini açmak. Karadeniz ve Türkiye pazarına açılmak istiyoruz” dedi.

Müberra TAŞÇI/Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 12.11.2018 03:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.