banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da sağlık yatırımları

Samsun Sağlık İl Müdürlüğü, Samsun Valisi Osman Kaymak’a sağlık yatırımları ve sağlık hizmetleri konusunda brifing verdi.

banner269

Samsun’da sağlık yatırımları

Samsun Sağlık İl Müdürlüğü, Samsun Valisi Osman Kaymak’a sağlık yatırımları ve sağlık hizmetleri konusunda brifing verdi.

28 Temmuz 2017 Cuma 12:40
Samsun’da sağlık yatırımları

Samsun HaberSağlık İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Samsun Valisi Osman Kaymak’ın yanı sıra Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Süleyman Sırrı Kılıç, Sağlık İl Müdürü Yusuf Güney, Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kasapoğlu katıldı.

Sağlık İl Müdür Yardımcısı Hatice Öz’ün yaptığı sunumun ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Osman Kaymak, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın Samsunlu olmasının kent için büyük avantaj olduğunu söyledi.

Sağlık alanında Samsun’un yeni dönemde önemli yatırımlar alacağının altını çizen Vali Kaymak, “Samsun artık sağlık alanında yatırımlarıyla hizmette kalitesini arttıracak. Doğru işler yapmak gerekiyor. Kaynakları doğru kullanmak lazım. Şu anki çalışmalar beni mutlu etti ama şüphesiz biz daha iyisine talibiz” dedi.

SAMSUN SAĞLIKTA İYİ SEVİYEDE


Samsun’a yapılacak olan şehir hastanesini önemsediğini belirten Vali Kaymak, “Şehir hastanesinin inşaatına bir an önce başlanması için gayret sarf edeceğim. Şehir hastanesi bizim için önemli bir hedeftir. Dış kaynaklı olmadan Türkiye ve Samsun gerçeklerine uygun bir planlama yapılmış. İnşallah bu plan doğrultusunda hastanemizi Bakanımız Ahmet Demircan’ın da destekleriyle başlayıp bitireceğimizi düşünüyorum. Samsun’un sağlık alanında önemli büyük ufukları var. İyi bir seviyedeyiz. Samsun’u sağlık kenti yapma konusunda hedeflerimiz var. Deprem dayanıklılığı açısından mevcut binaların yüzde 80-90’ı 1999 yılındaki depremden sonra yapılan binalar. O yönüyle de Allah’a şükür vatandaşlarımız rahat olabilirler. Yenilenmesi gereken 1-2 hastanemizi de en kısa sürede yenileyeceğiz” diye konuştu.

HABER: Gökhan İÇKİLLİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEVDET 2017-07-28 16:17:53

gazi devlet hastanesi eski binası yenilenmeli tek kişilik odalar halinde merkezde bir hastane olmalı

Avatar
ferruh 2017-07-30 00:38:26

buyurun gelin v köprüye de sağlıktaki ve saglık binalarındaki rezilliği görün