banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da rüzgar çatıyı uçurdu

Dün gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar Bafra’da binanın çatısını uçurdu.

banner269

Samsun’da rüzgar çatıyı uçurdu

Dün gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar Bafra’da binanın çatısını uçurdu.

19 Temmuz 2017 Çarşamba 17:55
Samsun’da rüzgar çatıyı uçurdu

Samsun Haber - Günler öncesinde aşırı sıcak havanın etkisi altında kalan Samsun, son birkaç gündür mevsim normallerinde seyreden bir hava yaşıyor.

Son olarak İstanbul’da yaşanan aşırı yaz yağışları kenti yaşanmaz hale getirmiş ve maddi hasara neden olmuştu. Meteoroloji yetkilileri ise yağışın ülke genelinde kısmi yerlerde görüleceği uyarısında bulunurken dün gece saatlerinden itibaren Samsun’da  başlayan şiddetli rüzgar zor anlar yaşattı.

Samsun’un Bafra ilçesinde rüzgar o kadar şiddetliydi ki binanın çatısını dahi uçurdu. Mevlana Mahallesi Güversin Sokak’ta yer alan bir binanın çatısı aşırı rüzgara dayanamadı ve uçtu. Olay yerine gelen polis ekipleri ise müteahhide haber verdi, çatının onarılmasını söyledi.

Mahalle sakinleri, "Binanın çatısı uçtu. Burada can kaybı olabilirdi ama ucuz atlatıldı" dedi. 

Son Güncelleme: 19.07.2017 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.