banner388

Samsun’da Polis Haftası Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının 173. Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen Polis Bayramı etkinlikleri, bugün Büyük Camii’de okunan Mevlid-i Şerif ile başladı.

Samsun’da Polis Haftası Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatının 173. Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen Polis Bayramı etkinlikleri, bugün Büyük Camii’de okunan Mevlid-i Şerif ile başladı.

09 Nisan 2018 Pazartesi 17:17

Samsun haber - Polis Teşkilatının 173. senesi olması nedeniyle Polis Bayramı etkinlikleri bugün başladı. Önce Büyük Camii’de aziz şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu. AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Vali Osman Kaymak’ta yapılan etkinliğe katıldı. Daha sonra dualar eşliğinde Asri Mezarlığında şehitleri anma töreni yapıldı.

“Onlara minnettarız ve polislere çok teşekkür ediyoruz”

Polislerin her zaman milletin güvenliği ve huzuru için görevde olduğunu söyleyen Vali Kaymak, “10 Nisan polis Günü olması münasebetiyle bir dizi programlar yapılıyor. Bütün şehitlerimiz için bir Mevlid-i Şerif okundu. Allah kabul etsin. Hocalarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Polislerimiz her zaman milletimizin huzuru ve güveni için görevde. Bu günlerde vatandaşlarımızdan polislere daha anlayışlı olmalarını istiyoruz. Vatandaşlarımız polislerin görevlerine saygı duymalı. Bizim huzurumuzu sağladıkları için onlara minnettarız ve polislere çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Yarın da etkinliklerimiz var”

Şehitliği ve şehit ailelerini ziyaret edeceklerini söyleyen Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “Tüm teşkilatımızın 173. Yılını kutluyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize Allah’tan şifa diliyorum. Büyük Camii de bir Mevlid programı düzenledik. Bugün ve yarın etkinliklerimiz var. Şehitliğimizi ve şehit ailelerini ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

“Çok şehidimiz var”

Samsun’dan son dönem çok şehit çıktığını söyleyen Hasan Basri Kurt ise, “Polis Bayramı her sene kutladığımız bir gün ama bu sene ayrı bir anlamı var. Çünkü bu yıl Afrin, El-Bab ve doğu bölgesinde yaşanan çatışmalarda çok şehit verdik. Polislerimiz çerisinden ve güvenlik kuvvetlerimizden şehitlerimiz çıkıyor. Bugün Polis Teşkilatının 173. Yılı Kutlaması nedeniyle okutulan Mevlid-i Şerif’te, şehit düşen polis ve askerlerimizi hep birlikte andık” dedi.

Son Güncelleme: 10.04.2018 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.