banner388

Samsun’da ölümlü kaza

Samsun’un Alaçam ilçesinde meydana gelen kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Samsun’da ölümlü kaza

Samsun’un Alaçam ilçesinde meydana gelen kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

20 Ağustos 2017 Pazar 14:29
Samsun’da ölümlü kaza

Samsun Haber - Samsun’da Alaçam ilçesinde Bedaş sapağı mevkiisinde gerçekleşen kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda yaralı vatandaşların olduğu öğrenildi. 

2 kişi öldü 3 kişi yaralandı

Alaçam yönüne doğru hareket  eden araç yola çıkmak isteyen başka bir araçla çarpışmamak için sürücü tarafından aniden kırılan direksiyon aracın kontrol dışına çıkmasına neden oldu. Araç yol kenarında bulunan pirinç tarlasına uçtu. Kazada araç içinde yer alan 5 kişiden 18 yaşındaki Melise Yüzükçü ve 11 yaşındaki Abdullah Yüzükçü  hayatını kaybederken yine aynı araç içerisinde bulunan M.S, M.S ve H.S yaralandı.

Yaralı bir kişi Samsun'a sevk edildi

Durumu ağır olan H.S. Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin ise Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Kaza sonrası acil servis ekipleri olay yerine gelerek anında müdahalede bulundu. Polisin ise kazayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 21.08.2017 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haydar yildiz 2017-08-21 16:02:14

Herzaman orda kaza oluyor.niye önlem almıyorlar.ne iş yapar yetkililer...ilgililer.ben aķıl verebilirim...Bu kahraman halka zulüm etmeyin