banner388

Samsun’da ölüme neden olan torbacılar tutuklandı

Samsun’da uyuşturucu satarak bir kişinin ölümüne neden oldukları iddiasıyla 2 kişi tutuklandı.

Samsun’da ölüme neden olan torbacılar tutuklandı

Samsun’da uyuşturucu satarak bir kişinin ölümüne neden oldukları iddiasıyla 2 kişi tutuklandı.

18 Temmuz 2017 Salı 14:20
Samsun’da ölüme neden olan torbacılar tutuklandı

Samsun Haber Samsun’da önceki gün yaşanan olayda bir genç, uyuşturucu hapın üzerine esrar içtikten sonra hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında uyuşturucuyu sattığı iddia edilen genç ve bir arkadaşı tutuklandı. 


Edinilen bilgiye göre Samsun’un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki gece saat 04:00 sularında meydana gelen olayda, 2 yıllık evli ve bir çocuk babası 33 yaşındaki T.R.E., arkadaşları ile birlikte kendi evinde uyuşturucu içerken fenalaşmıştı.


Arkadaşlarının ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin ilk incelemelerinde T.R.E.’nin hayatını kaybettiği tespit edilmişti. Polis ekipleri olayla ilgili olarak evde bulunan 31 yaşındaki B.B. ve 37 yaşındaki M.Ç.’yi gözaltına almıştı.


M.Ç., polis ekiplerine verdiği ifadede, “T.R.E. ile birlikte uyuşturucu madde içiyorduk. T.R.E. 3 adet uyuşturucu hap içti. Biz de birer tane içtik. Daha sonra pet şişe içinde esrar maddesi içtik. Daha sonra T.R.E. fenalaştı ve ambulans çağırdık” dedi.


M.Ç.’nin ifadesi doğrultusunda olay akşamı esrar ve uyuşturucu sattığı iddia edilen 30 yaşındaki S.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Samsun’un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi’nde gözaltına alınan S.K. ile birlikte 2 paket esrar ele geçirildi. Yapılan araştırma sonucunda S.K.’nın başkalarına uyuşturucu satışında yardımcı olduğu iddia edilen 28 yaşındaki U.U.’da gözaltına alındı. 


Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan S.K. ve U.U., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından "uyuşturucu ticareti" yapmak suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aliveli 2017-07-18 21:49:23

bugün yakalanırlar yarın arka kapıdan serbest...