banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da muhalefetten su ve ekmek zammına tepki

Samsun'da suya yüzde 25 zam yapılırken 5 liralık ekmek ise 6,25 TL oldu. Yapılan zamlara tepki yağarken muhalefet partiler bir araya gelerek yapılan zamlara tepkilerini gösterdi. 

banner269

Samsun'da muhalefetten su ve ekmek zammına tepki

Samsun'da suya yüzde 25 zam yapılırken 5 liralık ekmek ise 6,25 TL oldu. Yapılan zamlara tepki yağarken muhalefet partiler bir araya gelerek yapılan zamlara tepkilerini gösterdi. 

17 Haziran 2019 Pazartesi 16:50
Samsun'da muhalefetten su ve ekmek zammına tepki

Samsun'da ekmek ve suya yapılan zama ilişkin toplanan muhalefet parti yönetici ve temsilcileri tepkilerini gösterdi.

Konuya ilişkin CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Samsun'da su ve ekmek zamlarına karşı halkımızın haklarını korumak üzere muhalefet parti yönetici ve temsilcileri bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundular. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından peşpeşe yürürlüğe konulan su ve ekmek zammına karşı Samsun Halkının haklarını korumak üzere İyi Parti, Adalet Partisi, Emek Partisi, Saadet Partisi Yönetici ve temsilcileri Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığında bir araya gelerek ulaşım zammının da sırada olduğunu belirtiler.

Bu zamların geri alınarak Samsun Halkına rahat bir nefes aldırılması konusunda fikir alışverişinde bulunan muhalefet partileri yönetici ve temsilcileri, son yirmi yıldır Samsun Büyükşehir Belediyesinin ve bağlı iştiraklerinin kötü yönetilmesinin faturası Samsun Halkına yüklenemez görüşünü dile getirdiler.

Samsun Halkının daha iyi bir yönetime layık olduğunu belirtilerek, halkın bilgilendirilerek zamların geri çekilmesi için önümüzdeki günlerde imza kampanyası da dahil, yasal ve demokratik tüm hakların kullanılacağı bildirildi."


 

Son Güncelleme: 17.06.2019 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALK EKMEK 2019-06-17 17:41:29

YETKİLİLERİMİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM ÇOK YERİNDE BİR UYGULAMA
PARASI OLAN YESİN.
PARASI OLAN SU İÇSİN.

Avatar
Temel Arslan 2019-06-17 22:28:20

Samsun halkı bu zamları ve daha fazlasını hak etmiştir!
Zira millet vekili seçildiğinde beri bakan olduğundan beri Samsun düşmanlığı ile tanınan, Samsun'da ki bölge MDR.lüklerini Trabzon'a taşıyan, SAMSUN daki fabrikaların kapanmasının müsebbibi olan en son Samsun'da enerji fazlası olmasına rağmen Mobil santrali bela ederek Samsun'un gelirinin çok önemli bir kısmını mobil santral çalışsın çalışmasın aylık milyonlarca dolarını yiyenlere karşı koymayan birini el birliği ile başkan yaptık ve SAMSUN HALKIMIZ zamların daha fazlasını hak ediyor!!!

Avatar
Kader 2019-06-17 21:33:50

Arkanızdayız devam

Avatar
onur 2019-06-17 23:35:03

eee istanbul elden gidiyor, istanbuldan kesilen suyu bi tarafdan sağlamaları gerekiyor :D

Avatar
.... 2019-06-18 08:54:07

ulaşım zammı yolda uykuda zam ama hizmete devam...