banner388

Samsun’da Lösemili Çocuklar İçin Anlamlı Proje

Atakum Belediyesi, Samsun LÖSAM, 'Bu Maçta Hayat Var' projesi çerçevesinde Samsunsporlu olan eski futbolcular ve onların yanı sıra Lösamspor’un katılım sağladığı futbol turnuvası düzenlendi.

Samsun’da Lösemili Çocuklar İçin Anlamlı Proje

Atakum Belediyesi, Samsun LÖSAM, 'Bu Maçta Hayat Var' projesi çerçevesinde Samsunsporlu olan eski futbolcular ve onların yanı sıra Lösamspor’un katılım sağladığı futbol turnuvası düzenlendi.

09 Ekim 2016 Pazar 16:44
Samsun’da Lösemili Çocuklar İçin Anlamlı Proje

Yardım amacı ile Atakum Belediyesi, lösemili ve kan hastalıklı olan çocuklara yardım toplamak için Banda Aceh Halı sahasında turnuva ve açık arttırma gerçekleştirdi. Yapılmış olan futbol turnuvasına Samsunsporun eski oyuncularından olan Celil, Musa, Kenan, Hakkı, İmdat, Korhan, Mehmet Nas, Musa Aydın, Muzaffer, Serdar ile Fazlıhan katılım sağladılar.

Maçtan önce konuşma yapmış olan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bugün çok güzel bir projeye imza atmaktayız. Dezavantajlı olan gruplara yönelik olarak Atakum Belediyesi ile Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneğiyle hep birlikte  bu etkinliği gerçekleştirdik. Bizler dezavantajlı olan gruplara destek de bulunabilmek amacı ile sürekli olarak projeler üretiyoruz. Bu projelerde konu çocuklarımız olunca bizler için çok daha fazla değerli oluyor. Lösemi hastalığı tedavisi bulunan bir hastalık bu yüzden titizlikle ve bilimsel olarak çok iyi bir şekilde  takip edildiği zaman bu yavrularımızın kurtulmaları mümkün olmakta. Belediye olarak, vicdani ve insani devlet anlayışı içerisinde her zaman elimizden geleni yapmak için uğraşıyoruz. Bugüne kadar lösemili olan çocuklar ile ilgili hiç durmadan çalışmış olan Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar, dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyorlar. Bizde belediye olarak üstümüze düşeni yapıp ev sahipliği yapıyoruz. Kurmuş olduğumuz stantlarda satışa sunulan ürünlerin parası lösemili olan çocuklar adına derneğe verilecek. Bu projeye hem vicdani, hem de sorumluluk anlamında duyarlı davranmış olan Samsunspor’un emektar oyuncularına da çok teşekkür ediyorum. Lösamspor oyuncularına da katılım sağlamış oldukları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği Başkanı Davut Albayrak da böyle güzel bir etkinliği organize etmiş olan Atakum Belediyesi’ne çok teşekkür etti.Karşılaşmanın sonrasında futbolcuların formaları açık arttırma ile satışa sunuldu. Etkinlikten elde edilmiş olan gelir lösemili çocukların yararına kullanılmak için LÖSAM’a bağışlandı.
 
Son Güncelleme: 13.10.2016 15:38
Anahtar Kelimeler:
AtakumSamsunLösemi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.