banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da liman çöplüğe döndü

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bulunan Dereköy Limanı çöplüğe döndü.

banner269

Samsun'da liman çöplüğe döndü

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bulunan Dereköy Limanı çöplüğe döndü.

14 Temmuz 2017 Cuma 09:48
Samsun'da liman çöplüğe döndü

Samsun haber - Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde balıkçıların ve denizcilerin teknelerin onarımını yaptığı Dereköy Limanı çöplüğe döndü.

Limanda bakım ve onarım yapılmaması çirkin görüntülere neden oluyor.

İLGİLENEN YOK

Dereköy Limanı'nın virane şekilde durmasına tepki gösteren Dereköy sakinleri, "Biz limana giremez olduk. Limanımız var mı yok mu belli değil. Çünkü bu liman virane oldu. Gündüz de gece de kimin eli kimin cebinde belli değil. İti kopuğu, sarhoşu, herkes limanı mesken tuttu. Gece bira şişesi kırma seslerini duyuyoruz. Cam kırıklarından dolayı limanda gezmek mümkün değil. Sadece cam kırığı yok, metal atıklar, lastik atıklar da çevreye olumsuz yansıyor. Bunlar yüzünden limana girmek mümkün değil. Burayla ilgilenen yok" dedi.

TEŞEKKÜR EDERİZ

19 Mayıs Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürü Tolga Erel ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sahil şeridi çöp konteynırlarının sorumluluğu bizde. Biz çöp konteynırlarını düzenli olarak alıyoruz. Bize bu yönde bir şikayet olmadı. Eğer olsaydı yakından ilgilenirdik. Böyle bir durum varsa da hemen ilgileneceğiz. Uyardığınız için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Gazete Gerçek / Serhat Türk

Son Güncelleme: 14.07.2017 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.