banner388

Samsun’da kuaförler odası karıştı! Açılsın mı? Kapatılsın mı?

Samsun’da daha önce kuaförlerin Pazar günleri kapalı olmasını ön gören kararın mahkeme tarafından iptal edilmesi kuaför esnafını ikiye böldü.

Samsun’da kuaförler odası karıştı! Açılsın mı? Kapatılsın mı?

Samsun’da daha önce kuaförlerin Pazar günleri kapalı olmasını ön gören kararın mahkeme tarafından iptal edilmesi kuaför esnafını ikiye böldü.

04 Şubat 2018 Pazar 19:17
Samsun’da kuaförler odası karıştı! Açılsın mı? Kapatılsın mı?

Samsun Haber - Samsun’da kuaförlerin Pazar günü açık olup olmama konusu büyük tartışmalara sahne oldu. Samsun Valiliği tarafından 2016 yılında alınan kararla Pazarları kapalı olması kararlaştırılan kuaförler duruma itiraz etmişti. 15 kuaförün yargıya taşıdığı konuya mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

MAĞDUR OLDULAR

Mahkemenin almış olduğu kararı uygulayan kuaförlere ise zabıta dur dedi ve tutanak tutarak haklarında yasal işlem başlattı. Yapılan bu uygulamayı sosyal medya hesabı üzerinden eleştiren Samsun Umum Kuaförler Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Başkanı Savaş Kiraz, tutanakları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADA ORTALIK KARIŞTI

Sosyal medya üzerinden Savaş Kiraz’ın paylaşımı altına yorumlar yapan kuaförler adeta ikiye bölündü.

İşte Savaş Kiraz’ın paylaşımı ve sonrasında olanlar:

Son Güncelleme: 05.02.2018 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İşin aslı 2018-02-05 00:22:37

Pazar günleri kuaförler açık olmalı. Çünkü vatandaşın ihtiyacı hafta sonu daha çok oluyor, müsait olmalarından dolayı

Avatar
misafir 2018-02-05 08:53:17

hafta sonu aynı zaman da hafta başı demek işbaşı demek ben vatandaş olarak pazar günü açılmasından yanayım hastaneler bile nöbetci hekimler bulunduruyor vatandaş magdur olmasın diye koskoca tıp fakültesi bitirmiş veya hukuk fakültesini okumuş savcılarımız hakimlerimiz nöbetçi olduğunda kalkıp gidiyor işinin başına berberlere neden bu ayrıcalık komple dükkanlar kapatılıyor yazık değilmi vatandaşa diploması bilgisi elindeki makas o izinleri iptal edilsin yada nöbetçi sistemi uygulansın

Avatar
2018-02-05 09:13:41

samsunda esnaf sanatkarlar madem öyle fırınlar, marketler bütün esnaf kapatsın pazar günü tatile gidelim hep birlikte

Misafir Avatar
MİSAFİR 2018-02-05 18:13:38 @aç

PAZAR GÜNLERİ KESİNLİKLE AÇILMALI YA ÖZEL GÜNÜMÜZ V.S. ÇALIŞAN BAYANLAR BİRTEK O GÜN MÜSAYİT OLABİLİYOR LÜTFEN BU KONUYU TEKRARDAN DÜŞÜNÜN VE OLUMLU KAKARLAR VERİN

Beğenmedim! (0)
Avatar
Emin karagüzel 2018-02-06 07:49:27

Kapatilsin bi dahamı dünyaya geleceksin haftanın 1 günü tatil yapın akraba ziyareti yapın, olmuslerinizin kabirlerini ziyaret edin dua okuyun.