banner388

Samsun’da KHK Eylemi

KESK Samsun Şubesi üyelerince, OHAL kapsamında çıkarılan KHK’lara tepki eylemi gerçekleştirildi.

Samsun’da KHK Eylemi

KESK Samsun Şubesi üyelerince, OHAL kapsamında çıkarılan KHK’lara tepki eylemi gerçekleştirildi.

10 Aralık 2016 Cumartesi 17:58
Samsun’da KHK Eylemi

Uğur Mumcu Parkı'nda gerçekleştirilen eylemde CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, KESK Dönem Sözcüsü Müşfik Veysel Erdoğan ve sendika üyeleri yer aldı. KHK’lara tepki gösteren grup, basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.
Toplanan grup adına basın açıklaması yapan KESK Dönem Sözcüsü Müşfik Veysel Erdoğan, "Samsun, Amasya, Çorum, Sinop, Ordu, Giresun'dan gelen yüzlerce kamu emekçisi ve örgütün yol arkadaşları bu alanı bir miting alanına çevirdiler. Bugün bu alanı coşkulu bir miting alanına çeviren bütün kamu emekçilerine ve emek dostlarına Samsun KESK Şubeler Platformu olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:47
Anahtar Kelimeler:
SamsunEylem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2016-12-10 15:18:58

BU MİLLET DEVLETİYLE BAYRAĞIYLA HÜKÜMETİYLE BİZİMDİR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE TEK YUMRUK OLMALIYIZ EKMEĞİMİZDE AŞIMIZDA TORAĞIMIZDA GÖZÜ OLAN GÖZÜ DÖNMÜSLER VARKEN DEVLETİMİZE HÜKÜMETİMİZE TAM DRSTEK OLALIM YARINLAR HEPİMİZİN İNŞAALLAH BU GİBİ EYLEMLERE GEREK YOK AYRIŞMAYALIM BİR OLALIM DİRİ OLALIM SİYONİZMİN OYUNUNA GELMEYELİM YAŞASIN OSMANLI TORUNLARI MÜSLÜMAN TÜRKİYEMİN MÜSLÜMAN TÜRK İNSANLARI