banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da kaza: 2’si ağır 5 yaralı

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır toplam 5 kişi yaralandı.

banner269

Samsun’da kaza: 2’si ağır 5 yaralı

Samsun’da meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır toplam 5 kişi yaralandı.

17 Ağustos 2017 Perşembe 00:25
Samsun’da kaza: 2’si ağır 5 yaralı

Samsun Haber - Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahallesi Çevre Yolu köprüyol altındaki kavşakta meydana geldi. 

Elde edilen bilgiye göre, 21.30 sıralarında meydana gelen kaza, 34 FH 0797 plakalı otomobil şoförü 35 yaşındaki Levent Kandazoğlu, bahsi geçen kavşakta, 31 yaşındaki Mert Akbulut idaresinde olan 55 JA 735 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Mert Akbulut idaresindeki araç kaldırıma savruldu. 

Panik ve korkuya sebep oldu
 
Kazanın etkisi ile savrulan araçlardan Levent Kandazoğlu idaresindeki araçtan LPG tankı araçtan fırladı. Yaşanan olayda fırlayan LPG tankında sızma olduğu anlaşıldı. Herhangi bir patlama yaşanmaması, yaşanan korkuyu azalttı.
Kazada, araç sürücüleri Levent Kandazoğlu ve Mert Akbulut ile Yunus Emre Ekşi (21), Murat Kanan Hut ve Serkan Üstün (35) 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı

Durumu ağır olan yapılan otomobil sürücüsü Kandazoğlu, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk müdahalesini ardından, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Otomobil sürücüsü Levent Kandazoğlu ile Yunus Emre Ekşi'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 
 

Son Güncelleme: 17.08.2017 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.