banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da kaza: 1ölü

Samsun’un Asarcık ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

banner269

Samsun’da kaza: 1ölü

Samsun’un Asarcık ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

03 Ağustos 2017 Perşembe 20:28
Samsun’da kaza: 1ölü

Samsun Haber - Samsun'da traktör kazası bugün ikinci kez gerçekleşiyor. İlki Samsun'un Vezirköprü ilçesinde rampa aşağı giderken meydana geldi. İkinci kaza haberinde ise adres Samsun'un Asarcık ilçesi oldu. 

İkinci traktör kazası

Kaza, Samsun’un Asarcık ilçesinde meydana geldi. Arkasına tarım makinesi bağlı olan traktör birden devrildi. Sürücüsü Teyfik Bodur, devrilme sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrasında ise hemen 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Ambulans helikopterle sevk edilme kararı verilen yaralı Teyfik Bodur sonrasında Asarcık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sürücü hayatını kaybetti

Yaralı sürücünün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Bir can daha trafik kazasında yok olup gitti.

Son Güncelleme: 04.08.2017 14:24
Anahtar Kelimeler:
KazaSamsunTraktör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.