banner388

Samsun’da Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan son bilgilere Samsun genelinde yağışlı havanın belli aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Samsun’da Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan son bilgilere Samsun genelinde yağışlı havanın belli aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.

30 Ocak 2017 Pazartesi 09:13
Samsun’da Hava Nasıl Olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Samsun ve Ordu il geneli ile, Kastamonu'nun ve Sinop'un kıyı, Amasya'nın ve Tokat'ın kuzey kesimlerinin aralıklı, akşam saatlerinden itibaren Amasya ve Tokat il genelinin de kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde hafif, iç ve yükseklerde ise kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kıyı ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif, kıyı kesimlerde orta kuvvette esmesi bekleniyor.
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bölgemizin kıyı kesimlerinde hafif, iç ve yüksek kesimlerinde ise kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, zirai don vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

30 Ocak 2017 itibariyle Samsun genelinde olması beklenen hava durumuyla günün sıcaklık değerleri şöyle:

Çarşamba Gününe Kadar Sürecek


Meteoroloji Müdürlüğünden alınan verilere göre, Samsun bölgesinde etkili olan kar yağışı etkisini Salı gününden sonra yavaş yavaş yitiriyor.


Son Güncelleme: 30.01.2017 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kara 2017-01-30 09:51:52

Belediyeler neden calismiyor acaba mahalle aralarina neden hic islem uygulanmuyor küçük kepceler nerde kar yagmadan once bilmem kar araclik filomz hazir falan filan 1 tane belediye arabasi goremedik