banner388

Samsun’da hafta sonu heyecan var

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Anakent ev sahipliğinde yapılacak organizasyonda TVF Pro Beach Tour Samsun etabı gerçekleştirilecek.

Samsun’da hafta sonu heyecan var

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Anakent ev sahipliğinde yapılacak organizasyonda TVF Pro Beach Tour Samsun etabı gerçekleştirilecek.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 15:25
Samsun’da hafta sonu heyecan var

Samsun Haber - Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen bu özel organizasyon Pro Beach Toru adında Samsun’da yapılacak. 

Söz konusu organizasyona 16 kadın, 22 erkek sporcu ile toplamda 38 takım mücadele edecek. Eleme maçları 3 Ağustos tarihinde ana tablo maçları ise 4-5-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Pro Beach Tour organizasyonun da derece alacak olan sporculara toplamda 32 bin lira para ödülü verilecek.

Pro Beach Tour’un bu seneki üçüncü etabının Samsun olduğunu belirten TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş "TVF Pro Beach Tour’un Aydın ve İzmir Çeşme etapları çok başarılı geçti. Samsun’da düzenlenen İşitme Engelliler Olimpiyatları’nda Erkek Milli Takımımız’ın yenilgisiz şampiyon olmasıyla birlikte, bizler için Samsun’un ayrı bir yeri oldu. Samsun halkının spora bakış açısı ve ilgisi çok güzel. Samsun’da, daha önce iki kez düzenlediğimiz Pro Beach Tour’a Samsunlular büyük ilgi göstermişti. Bu sene de tribünlerde desteklerini göreceğimize inanıyoruz. Öncelikle ev sahibi Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne, destek veren tüm sponsorlarımıza, katılan tüm takımlara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder, yarışacak takımlarımıza başarılar dilerim" dedi.
 

Son Güncelleme: 03.08.2017 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.