banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da Gazeteciyi Tehdit Eden Genç Tutuklandı

Samsun’da bir kişiyi silahla yaralamaktan serbest kalan genç, gazeteci tehdit etmekten tutuklandı.

banner269

Samsun’da Gazeteciyi Tehdit Eden Genç Tutuklandı

Samsun’da bir kişiyi silahla yaralamaktan serbest kalan genç, gazeteci tehdit etmekten tutuklandı.

13 Ocak 2017 Cuma 20:20
Samsun’da Gazeteciyi Tehdit Eden Genç Tutuklandı
Samsun Haber- Samsun'da bir kişiyi silahla yaralayan ve bir gazeteciyi tehdit ettiği iddia edilen genç, silahla yaralama suçundan serbest bırakılırken, gazeteciyi tehditten tutuklandı. 

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'nde 6 gün önce meydana gelmişti. 26 yaşındaki S.Ö.'nün (26) evinin kapısına tabancayla 5 el ateş açılmış, tabancadan çıkan kurşunlardan biri de kapıyı delip evde bulunan S.Ö.'nün sol bacak baldırına isabet ederek yaralanmasına sebep olmuştu. Söz konusu olayla ilgili daha önce 2 kişi yakalanıp adliyeye sevk edilip serbest bırakılmıştı.

Olayda silahı kullandığı iddia edilen S.P.(25), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. S.P.'nin ayrıca bir Samsun'da yerel bir gazetede çalışan basın mensubunu silahla tehdit suçundan arandığı ileri sürüldü. Hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenilen S.P., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren S.P., hem gazeteciyi silahla tehdit suçundan hem de silahla yaralama suçundan ayrı ayrı tutuklanması için nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 

Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.P. silahla yaralama suçundan serbest bırakılırken, gazeteciyi tehdit suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.
 
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunGazeteci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.