banner388

Samsun’da Gaz Sızıntısı Bir Can Aldı

Samsun’da meydana gelen olayda, mutfak tüpünden sızan gaz bir kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu.

Samsun’da Gaz Sızıntısı Bir Can Aldı

Samsun’da meydana gelen olayda, mutfak tüpünden sızan gaz bir kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu.

11 Aralık 2016 Pazar 16:08
Samsun’da Gaz Sızıntısı Bir Can Aldı

İlkadım ilçesinin Rasathane Mahallesi Orhan Gencebay Caddesi'nde yaşanan olayda, tek başına yaşayan 89 yaşındaki Gülizar Durukan'a ulaşamayan yakınları 70 yaşındaki oğlu Kemal Akkaya’ya durumu bildirdiler. Eve annesini kontrol için gelen Kemal Akkaya defalarca çaldığı zile yanıt alamayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yaşlı kadının oğlu polisler eşliğinde çilingire kapıyı açtırınca evden gaz kokusu yayılmaya başlandığı fark edildi.

Evin mutfağındaki tüpgazdan kaçak olduğu belirlendi ve polis tüpgazın bağlantısını çıkardı. Daha sonra televizyon adasında yapılan kontrolde Gülizar Durukan'ın koltuğunda oturur halde bulundu. 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde yaşlı kadının yaklaşık 3-4 gün önce vefat ettiğini belirttiler. Gülizar Durukan'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:51
Anahtar Kelimeler:
SamsunGaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.