banner388

Samsun’da flaş FETÖ gelişmesi!

Samsun’da yürütülen FETÖ soruşturması dahilinde yargılanan 65 kişi hakkında mahkeme kararını verdi.

Samsun’da flaş FETÖ gelişmesi!

Samsun’da yürütülen FETÖ soruşturması dahilinde yargılanan 65 kişi hakkında mahkeme kararını verdi.

06 Mart 2018 Salı 23:02
Samsun’da flaş FETÖ gelişmesi!

Samsun Haber - Samsun'da Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Bafra ilçesinde öğretmen, iş adamı, memur ve esnafların da aralarında bulunduğu 9'i tutuklu 65 kişinin yargılanmaları sona erdi.

CEZALARI BELLİ OLDU

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde dün başlayan duruşma bugün saat 19.00'da sona erdi. Mahkeme, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu sanıklardan R. D., F. K. ve F.H.'yi 8 yıl 1 ay 6'şar gün, Z. Y., M.Ö., C. E. ve H. I.'ı 7 yıl 5 ay 3'er gün hapis cezasına çarptırılıp tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Tutuklu sanıklar K. B. ve A. D. ise 6 yıl 9'ar ay hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk süreleri göz önünde bulundurulup tahliyelerine karar verildi.

Tutuksuz yargılanan İ. M., H.S., K.Y., E.A., S. D., E. K., D. N., B. G., A. P. ve A.C. U. 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırılıp yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

M.A. C., M.Ş., M.K., F. K., B. M., H. İ. K., E. S. Ç., İ.Ö., D. U., E. U., A.Ö., H. U., H. A. N.B., Y. A., C. A. ve E.K. 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldılar.

Y. K. ve A. Ü.  1 yıl 10 ay 15'er gün hapis cezasına çarptırıp cezaları Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılmasına (HGB) karar verilip ertelendi.

H.T., .O.Ş., A. G., F. G., T. Ş., G. D., A.D., F. K., S.A.ve B. F.A. 1 yıl 10 ay 22'şer gün hapis cezasına çarptırılarak HGB karar verilerek cezaları ertelendi.

ESKİ MİLLETVEKİLİ BERAAT ETTİ

Samsun eski milletvekili olan işadamı Ahmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu A. İ. Ö., M. B., B. A., T. Ö., S. B., S. M., O.A., A.T., C.E., O. K., S. B., A. Y., M.Y., B.S., A. Ç. ve K.K. ise beraat ettiler.

Son Güncelleme: 07.03.2018 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir. 2018-03-07 01:03:43

Aralarında sıradan bir vatandaş yok.Devleyi soyacam diye cemaatçı oldular ama birde baktılarki törörist olmuşlar.Allahım birazdaha adaletine ihtiyaç var

Avatar
misafir 2018-03-07 09:18:23

hani bunlar gün yüzü görmeyeceklerdi hepsini salın bari gündemi meşgul-etmesinler