banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da Film Sahnesi Gibi Operasyon

Samsun’da güvenlik güçleri tarafından takibe alınan ve üzerlerinde bonzai ile kokain bulunan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

banner269

Samsun’da Film Sahnesi Gibi Operasyon

Samsun’da güvenlik güçleri tarafından takibe alınan ve üzerlerinde bonzai ile kokain bulunan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

26 Ocak 2017 Perşembe 14:20
Samsun’da Film Sahnesi Gibi Operasyon
Samsun Haber- İstanbul’dan Samsun’a yolcu otobüsü aracılığıyla uyuşturucu madde getirileceği ihbarı alan Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri içerisinde B.V.(40)’in olduğu otobüsü takibe aldı.

Araç İçerisine Zulalamışlar

Otobüsün Terme ilçesi istikametine giderken Çarşamba ilçesinde bulunan dinlenme tesislerine girdiği belirlendi. Takipteki otobüsten inen B.V.'nin bagajdan valiz alarak aynı dinlenme tesisinde park halinde bulunan 34 plakalı bir otomobile binmesi üzerine operasyon başlatıldı. Otomobilde bulunan S.Y.(31), F.A.(36) ve B.V. gözaltına alındı. Aracın bagajında B.V.'nin bıraktığı valizde yapılan aramada 6 ayrı paket halinde poşetler içerisine sarılmış toplam 6 kilo 51 gram bonzai, bagaj kısmında bulunan uyuşturucu madde katkısında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet 50 mg amonyak, araç içerisinde zulalanmış vaziyette 48.87 gram kokain maddesi ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan S.Y., F.A. ve B.V., Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgularının ardından Çarşamba Adliyesine sevk edildi. 
 
Son Güncelleme: 26.01.2017 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karagüzel 2017-01-26 15:06:42

Başarılarınızın devamını Allah tan niyaz ederim.