banner388

Samsun’da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklama

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 7 kişi tutuklandı.

Samsun’da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklama

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 7 kişi tutuklandı.

18 Ağustos 2017 Cuma 19:46
Samsun’da FETÖ soruşturması kapsamında tutuklama

Samsun Haber-Geçtiğimiz Salı Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 11 kişiui gözaltına alınmıştı. 

Samsun merkez ilçeler ile Bafra, Alaçam ve Terme ilçelerindeki adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Yapılan operasyonda, örgütün haberleşme ağı olan “Bylock” kullandıkları ileri sürülen Bafra'da imam A.E., emekli öğretmen A.K., müezzin A.Ç., Alaçam'da imam A.K., Gazi Devlet Hastanesinde sağlık teknikeri A.A., ihraç olan öğretmenler İ.E., S.G., Kur'an kursu öğreticisi K.T., Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi M.Y., Gazi Üniversitesinde öğrenci N.D. ile Iğdır Devlet Hastanesinde memur N.D. gözaltına alınmıştı. 

“Silahlı terör örgütünü üye olmak” suçundan, 4’ü kadın 11 kişi bugün adliyeye sevk edildi A.Ç. savcı tarafından serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.E., A.K., A.A., A.K., İ.E., M.Y. ve N.D. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi, K.T., S.G. ve M.E. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2017-08-18 20:31:35

Arkadaş neden bu silahlı terör örgütleri samsun da yuvalinir anlamak için kain olmaya gerek yok bunlara destek veren hainler daha bitmedi demektir