banner388

Samsun’da feci kaza! 30 yaralı

Tekkeköy’de yolcu midibüsü ile tır çarpıştı. Gelen ilk bilgilere göre 30 kişi yaralandı.

Samsun’da feci kaza! 30 yaralı

Tekkeköy’de yolcu midibüsü ile tır çarpıştı. Gelen ilk bilgilere göre 30 kişi yaralandı.

03 Ağustos 2017 Perşembe 21:34
Samsun’da feci kaza! 30 yaralı

Samsun Haber - Acı kaza haberi ile ilgili bilgi az önce haber merkezimize ulaştı. Samsun’un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen kazada tır ile yolcu midibüsü çarpıştı. Kazaya karışan otobüsün özel halk otobüsü olduğu ifade edildi. Kaza sonrasında çevrede bulunan vatandaşlar yoldan geçen araçlar hemen kazanın gerçekleştiği alana yöneldiği bildirildi.

Araç şarampole yuvarlandı

Çarpışma o kadar büyüktü ki yolcu midibüsü çarpışmadan sonra şarampole yuvarlandı. Olayın gerçekleştiği Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi’ne çok sayıda ambulans sevk edildi.

Çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi

Kaza yerinden gelen ilk bilgilere çarpışma sonrası 30 kişinin yaralandığı yönünde. Yaralıların  çevrede bulunan hastanelere sevk edildiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 04.08.2017 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fazil TURKER 2017-08-03 22:02:44

Carsamba samsun arasi yolun yeniden gozden gecirilmesi gerekiyor bu bolgede cokca kazalar goruyoruz.

Avatar
vatandaş 2017-08-04 08:49:50

Normaldir, ben yeşilden kırmızı ışığa geçerken hızı yüzünden duramayıp kırmızıda jet gibi geçen ne çarşambi otobüsleri gördüm.