banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da ekipler sahaya indi: Ulaşım yeniden şekillenecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Samsun Ulaşım Ana Planı"nı güncelleme çalışmalarına başladı.

banner269

Samsun’da ekipler sahaya indi: Ulaşım yeniden şekillenecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi, “Samsun Ulaşım Ana Planı"nı güncelleme çalışmalarına başladı.

13 Ekim 2017 Cuma 13:52
Samsun’da ekipler sahaya indi: Ulaşım yeniden şekillenecek

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, yeni ulaşım modelleri için çalışma başlattı. 2032 yılına kadar kent içerisindeki ulaşımı şekillendirecek ana plan için çalışmalar başladı. Sahaya inen ekipler vatandaşlarla birebir iletişim kurarak anket yapıyor.

ÖNERİLER BİRİNCİ SIRADA

Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Kadir Gürkan, “Gerçekleşen günlük yolculuk verileri toplanacak ve yolculuk özellikleri dikkate alınarak gelecekte tüm şehirde oluşacak ulaşım talebi tahmin edilerek buna uygun bir ulaşım ağı oluşturulacak. Ayrıca plan kapsamında karayolu şebekesi önerileri, toplu taşıma sistemi hat ve işletme planları, raylı sistem yatırım önerileri, yaya yolu ve bisiklet yolu geliştirme önerileri, otopark politikaları, şehirlerarası ve kırsal ulaşım bağlantıları gibi projelere bilimsel bir altlık oluşturularak, yapılacak trafik sayımları ve yolcu, sürücü, bisikletli ve yaya anketleri ile kentin mevcut ulaşım yapısı etüt edilecek” dedi.

Son Güncelleme: 14.10.2017 12:06
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2017-10-13 13:57:05

İlim ve fen birilerinin menfaatine kurban edilmezse çözülemeyecek mesele yoktur. Başarılar.

Avatar
acil ek seferi çöz hele 2017-10-13 14:20:28

cek cak lar milletin sorununu çözmüyor reklam değil samimiyet lütfen akşam saatleri Cumhuriyet Meydanı ATAKUM İSTİKAMETİ tranvaya binmek özellikle bayanların kabusu dilerim eşlerinizde o kabusu yaşar...yoğunluğunluğu 17/19 saatleri bu bölümde ek sefer koyun daha bunları bile çözememişken masalınıza kimsenin ihtiyacı yok

Avatar
Recep 2017-10-14 08:33:55

Atasam hastanesi önü, yol pastane ve dükkana parkeden araçlarla, esir alınmış. Tam viraj dönüşü. Arabalar üstelik diklemesine yola parkediyor. Sabahları servisler yanaşık düzen zor geçiyor. Ya yolu tamamen parka kapatın, yada araç trafiğine açın. Birileri görüp el atsın lütfen.

Avatar
Gerçek 2017-10-14 02:37:54

Tütün iskelesi,yabancılar pazarı bölgesi tek bir polis Ekibi bulunmuyor. Dolmuşçular istediği kuralı kendi koyuyorlar. Beton bariyerler konuldu orada u dönüş yapmasınlar diye ama şimdi 20 Mt ileride yaya kaldırımından yapıyorlar. Ve çok üzücü bunların hepsini polis biliyor ama ne bir ekip koyarak ceza yazabiliyor ne de mobese. Çok çok açık tırsıyorlar ;)

Avatar
Seyit 2017-10-14 22:26:13

Şu 2.hat arabaları İlyas köy işıklar dibinde Allah aşkına durmasın ya bunlara bir cep yapılsın illede duracaklarsa adam resmen bir şeridi ihlal ediyor

Avatar
Ahmet bayar 2017-10-19 09:50:51

Öncelikle toplu taşıma araçları yol guzer gahın da cep Lee yetersiz saları ve akşamları rasgelle. Önünde fırren yapılıyor sağ şerit iptal sol şerit desen dönüş için işgal orta şerit kalıyor o da yeterli olmuyor ve c plaklar bir kaç ser vis aldıkları için kural hukuk tanımıyor ve fakülte hattı resmen balık isrifi sabah akşamları bir bakın Allah aşkına bu görevliler ve sorumlular nerde neiş yapıyorlar herkes görevini gerçek bir özveriyle yapsa inanıyorum ki bu sorunlar ortadan kalkar az insana deyer lütfen

Avatar
Müslüm 2017-10-19 10:22:36

100.yıl bulvar üzerinde gündüz park yapilmasin uç şerit yol tek serite düşüyor. Ayrıca altına metro yapilsin. Otopark ücretinin saati 3 TL yi geçmesin. Toplu ulaşım ücretleri diğer illere göre çok pahalı mesafe Lisa ücret yüksek. Şubesi ilkokul dan çiftlik caddesine kadar olan bölgede araba park yapilmasin her gün 3-4 saat trafik tikanmakta.

Avatar
Turan Üresin 2017-10-19 23:45:50

100 yıl bulvarı artık trafik yoğunluğunu taşımıyor buraya acil düzenleme gerekiyor. Birde bulvarı birde güzelleştirin.samsuna yakışmıyor.