banner388

Samsun’da eğlenceli model yarışması

Samsun’un Alaçam ilçesinde yapılan Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) Funfly Model Uçak Akrobasi Yarışmalarının 1. etabı tamamlandı.

Samsun’da eğlenceli model yarışması

Samsun’un Alaçam ilçesinde yapılan Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) Funfly Model Uçak Akrobasi Yarışmalarının 1. etabı tamamlandı.

07 Ağustos 2017 Pazartesi 14:37
Samsun’da eğlenceli model yarışması

Kendi imal ettikleri model uçaklar ile Türkiye’nin farklı illerinden yarışmaya katılan yarışmacılar, izleyenlere renkli görüntüler izletti. Son olarak Bafra Hava Sporları Gençlik Kulübü yarışmacıları yaptıkları gösteri ile yarışmaya renk kattı.


Yarışma sonunda ferdi yarışmalarda 1’incilik ve 2’ncilik Bafra Hava Sporları Gençlik Kulübü’nün oldu. Bafra Hava Sporları Gençlik Kulübü adına yarışan Oğuzhan Koca 537 puanla birinci oldu. 2.'liği 489 puanla Bafra Hava Sporları Gençlik Kulübü'nden Tolunay Sivaslı alırken, Kayseri takımından Özgür Temiz de 393 puanla 3. oldu. Takım sıralamasında ise Oğuzhan Koça, Tolunay Sivaslı, Alperen Şahin’den oluşan Bafra Hava Sporları Gençlik kulübü 1. oldu. Kayseri ekibi 2. olurken, 3.'lüğü de Adana ekibi kazandı.

Funfly Model Uçak Akrobasi Yarışmalarının 2. etabı Adana’da yapılacak. Tören sonunda konuşan Alaçam Gençlik Merkezi Müdürü Cansu Keskin Karaaslan, "Türkiye Hava Sporları Federasyonumuzun bu güzel harika etkinlik için teşekkür ediyoruz. Destekleri için belediye başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Farklı bir branşın özellikle Alaçam'da olması bizleri çok mutlu etti. Umut ediyorum bundan sonra ki dönemlerde çok daha farklı çok daha güzel yarışmalarla bir arada oluruz. Sizler için elimizden ne geliyorsa desteği vermeye hazırız" dedi.
 

Son Güncelleme: 07.08.2017 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.