banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da “dur” ihtarına uymayan araca kurşun yağmuru

Samsun’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan araç, lastiklerine açılan ateş sonucu durduruldu.

banner269

Samsun’da “dur” ihtarına uymayan araca kurşun yağmuru

Samsun’da polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan araç, lastiklerine açılan ateş sonucu durduruldu.

23 Şubat 2018 Cuma 21:09
Samsun’da “dur” ihtarına uymayan araca kurşun yağmuru

Samsun Haber - Samsun’un Atakum ilçesinde meydana gelen olayda, polis ekipleri tarafında yapılan uygulama sırasında “dur” ikazına uymayan 16 RCS 56 plakalı otomobil kaçmak istedi. Ekiplerin takibe aldığı araç filmleri aratmayan operasyonla durduruldu.

LASTİKLERİNE ATEŞ EDİLDİ

Tüm ikaz ve uyarılara rağmen durdurulamayan otomobili bir polis memuru lastiklerine ateş ederek durdurdu. Lastikleri patlayan otomobilden inen erkek sürücü ve yanında bulunan bir kadın, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
Otomobilin durdurulduğu yere gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobil üzerinde ve çevrede çalışma başlattı. Otomobil bomba imha uzmanları tarafından da köpek yardımıyla aranarak kontrol edildi.
Polis "dur" ihtarına uymayan ve otomobili terk ederek kayıplara karışan 2 şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 24.02.2018 17:41
Anahtar Kelimeler:
PolisSamsunDur Ihtarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2018-02-24 06:00:14

amerikada olsa alayı ölmüşdü,

Avatar
Kenan 2018-02-24 19:43:36

Samsun son yıllarda görülmediği kadar yozlaşmaya başladı. Şehirde trafikte yaşananlar vatandaşı artık çileden çıkaracak boyutlara ulaştı. Tamamı siyah filmli araçlarda kim oldukları ve içerde ne yaptıkları görülmeyen ve dolardaki insanları tehlikeye atacak şekilde makas atarak ,rahatsız ederek ve bir çok kerede yaralara çarparak yaralanmalarına ve ölümlere sebebiyet veren Vatana Millete faydası olmayan şahıslar çoğaldı. Hiç düşünmeden bu şahıslara gereken yapılmalı ; kaçmalarına ve bu işlere devam etmelerine müsahade edilmemeli. Şehrin kiralık bekar evlerinde ve kimlerin kiraladığı ne amaçla kullanıldığı belli olmayan ; muhtara kaydı bile yapılmayan evlere baskınlar zaman geçirilmeden yapılmalı. Temiz toplum ; temiz bireylerden oluşur. Ne gerekiyorsa sonuna kadar yapılmalı. Emniyetimize Başarılar Diliyorum.