banner388

Samsun’da Dün Gece Araçlar Kar Nedeniyle Yolda Kaldı

Samsun’da etkili olan kar nedeniyle dün gece sürücüler zor anlar yaşadı.

Samsun’da Dün Gece Araçlar Kar Nedeniyle Yolda Kaldı

Samsun’da etkili olan kar nedeniyle dün gece sürücüler zor anlar yaşadı.

31 Ocak 2017 Salı 12:03
Samsun’da Dün Gece Araçlar Kar Nedeniyle Yolda Kaldı
Samsun Haber- Son yılların en sert kışını yaşayan Samsun’da hayat adeta felç oldu. Kar kalınlığının yer yer 20 santimi bulduğu şehir merkezinde hazırlıksız yola çıkan araçlar yolda mahsur kaldı. Bazı araçlar rampa çıkarken kayıp kaza yapma tehlikesi geçirdi. Gece yarısı buzlanma yapması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Özellikle Lise Caddesi'nde sürücüler ve yayalar güçlükle ilerledi. 


Kaputun Üzerine Oturdular

Lise Caddesi'nden 100'ncü Yıl Bulvarı'na çıkan rampada birçok araç buzlanma nedeniyle yolda kaldı. Araçları çevredeki vatandaşlar itekleyerek kurtarmaya çalıştı. Ardından da araçların ön kaputlarının üzerine oturup ağırlık yaparak araçların ilerlemesini sağladı. Bu sırada tehlikeli anlar yaşanmasına rağmen vatandaşlar buna aldırış etmedi. Karla kaplı yolda trafikte aksamalar meydana geldi.
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaberKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ender Şahin 2017-01-31 16:43:53

Büyükşehir yasası merkezdekilere yaradı.Yol temizleme araçları ilçelere ve köylere kaydırıldığı için merkezdeki yollara ellemiyorlar bile.Büyükşehir halk otobüslerini kendi personeline servis görevli adı altında tahsis ediyor ama vatandaş işe hastanelere gidecek otobüs bulamıyor.Siyah plakalı otobüslerse cayır cayır Atatürk bulvarında çalışmaya devam ediyor.Olsun, burada hesabı sorulmayabilir ama yerin altı var nasılsa...