banner388

Samsun’da düğün sahibi bıçaklandı

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, düğün sahibi bir kişi bıçakla yaralandı.

Samsun’da düğün sahibi bıçaklandı

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda, düğün sahibi bir kişi bıçakla yaralandı.

21 Temmuz 2017 Cuma 23:06
Samsun’da düğün sahibi bıçaklandı

Samsun HaberSamsun’un İlkadım Belediyesine ait İlkadım Sosyal Tesisleri'nde devam etmete olan düğün esnasında, düğün sahipleri ve düğünle alakası olmayan şahıslar arasında sözlü tartışma geçti.  Sözlü tartışma bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüşünce düğün sahiplerinden bir kişi bacağından ve kalça kısmından bıçakla yaralandı. 
Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince yaralı Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan düğün sahibi tedavi altına alınırken, olayın şüphelisi iki kişi polis ekiplerince yakalandı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, polis ekipleri düğün salonu etrafında güvenlik önlemi aldı.

Haber: Okan Alıcı

Son Güncelleme: 21.07.2017 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ergincan 2017-07-22 00:33:56

Adam tanıdık bıçakı sallayan kişiyi adamın kardeşi arabayla ezdi

Avatar
Kübra 2017-07-22 15:29:07

Hem kardeşini ezdi hem adamı bıçakladı yani. Bu samsun iflah olmaz eğitim seviyesi düşük her tip insan var iş bıçağa gelince onca insanın içinde kesin delikanlı olmuşlardır erkek olmuşlardır şimdi. Konuşmayı bilmeyen nasıl insandan sayılacaksa...