banner388

Samsun’da Cedit Parkı cinayeti davası başladı

Mayıs ayında bir ilkokul hizmetlisini tabanca ile vurarak öldüren Gökhan E. için müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Samsun’da Cedit Parkı cinayeti davası başladı

Mayıs ayında bir ilkokul hizmetlisini tabanca ile vurarak öldüren Gökhan E. için müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 19:09
Samsun’da Cedit Parkı cinayeti davası başladı

Samsun Haber-Samsun’da mayıs ayında Kavak Yaşardoğu İlkokulu’nda hizmetli olarak görev yapan 27 yaşındaki Cemalettin Seren’i Cedit Mahallesi Cedit Parkında silahla ateş etmek suretiyle öldüren 26 yaşındaki Gökhan E. kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istemi ile yargılanması başladı. Gökhan E. yaşana bu olaydan 6 gün sonra yakalanıp tutuklanmıştı.

İlk savunmasını yaptı 

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davada tutuklu sanık Gökhan E. kendini savundu. Olaydan 2 gün önce evinin kurşunlandığını ileri süren Gökhan E., " Evimin önünde duvarına doğru kurşun atıldı. Kimin yaptığını öğrenemedim. Cemalettin Seren'i aradım. Bu olayda kendisinin adının geçtiğini söyledim. Yüz yüze görüşelim dedi. Cedit Parkında konuşmaya kara verdik. Parka gittim. Cemalettin'i yeniden aradım. Cemalettin geldi. Evimin kurşunlanmasını konuşurken elini beline attı. Bende silahımı çıkartıp kendimi korumak için ateş ettim. Kaç defa ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Ancak 3-4 defa ateş ettiğimi hatırlıyorum. Öldürme kastım yoktu. Yakın zamanda çocuğum olacağından Cemalettin'e "kendini de beni de yaktın" diye bağırarak kaçtım" dedi.

Uyuşturucuya savaş açmış 
 
Müdahil avukatı Mustafa Remzi Toprak ise hayatını kaybeden Cemalettin Seren’in bulunduğu mahallede uyuşturucuya karşı mücadele ettiği gerekçesi ile öldürüldüğünü iddia etti. Av. Toprak: ” "Ölen Camalettin Seren Kavak Yaşardoğu İlkokulunda hizmetli olarak görevliydi. Uyuşturucu ile mücadele konusunda mahallede yapılan mitingde en önde bulunan kişidir. Bu mitingden sonra Cemalettin için tehditler söz konusu oldu. Evi de kurşunlandı. Akabinde bu olay gerçekleşti ve öldürüldü. Biz cinayetin bu olayla bağlantılı olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.
Duruşmaya bazı tanıklar dinlendi. Bazı tanıklarda davaya gelmediği için dinlenemedi. Dinlenemeyen sanıkların dinlenmesi için dava 3 Ekim 2017 tarihine ertelendi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esra 2017-08-10 01:40:15

Yazık olmuş rahmetlide gençti ama duyarlı bir genç kendi yaşıtları adına uyuşturu eylemlerine katlan bir genç ve öldürülüyor toplum olarak ihtiyaç duyulan bireyler iyiler hep kaybetmek zorundamı çok üzüldüm Allah rahmet etsin umarım cezalarını çekerler Avukat Mustafa Remzi Toprak tebrik ediyorum böyle bi duyarlılık gösterdiği için