banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da çaldığı meyveleri satarken yakalandı

Samsun'da pazarda yerinden meyve çalındı. Meyveleri çalan şahıs satarken yakalanarak gözaltına alındı. 

banner269

Samsun'da çaldığı meyveleri satarken yakalandı

Samsun'da pazarda yerinden meyve çalındı. Meyveleri çalan şahıs satarken yakalanarak gözaltına alındı. 

19 Kasım 2019 Salı 18:19
Samsun'da çaldığı meyveleri satarken yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde pazar yerinden çaldığı meyveleri satan şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 3 gün önce gece Büyük Pazarda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pazar yerinde esnaflık yapan A.D. ve İ.S.’ye ait tezgahtan 100 kilo meyve çalındığı yönde ihbarda bulunuldu. İhbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda zanlının kimliğini belirleyen ekipler, Ş.S.’yi (23) Atatürk Bulvarı'nda çaldığı meyveleri el arabasında satarken yakaladı.
Şüpheli gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme sürüyor.

Son Güncelleme: 19.11.2019 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir Anne 2019-11-20 12:55:10

23 yaşında bir genç bunu niye yapar? Ya maddi olarak çıkmazdadır, veya yetişirken ahlaki ve vicdani ilkeler verilmemiştir. Hangimiz sağlıksız çevrede yetişen bir çocuğa el verdik, rehberlik ettik? Vergi veriyorum devlet baksın, doğuran baksın gibi ucuz söylemler kimseyi temize çıkarmıyor. Peygamberimiz efendimizin buyurduğu gibi, tüm çocuklar hepimize emanettir. Bir anne olarak bu tür her vakada vicdanım yaralanıyor, sorumluluğumu irdeliyorum. Hepimiz sorumluluk aldığımızda, suç kalmayacağına inanıyorum.

Avatar
Sıradan bir vatandaş 2019-11-20 16:19:21

İnsanların özellikle gençlerin tereddütsüz düşündüğü tek şey işsizlik ? Yaptığını kınıyorum fakat belediye yetkililerini de göreve davet ediyorum sokaklar işsiz güçsüz gençlerle dolu çalışma imkanı yok var diyen yalan söylüyor veriliyor aylık 1200-1300 TL maaş sigorta yok birşey yok muhtaç insanların üzerinden iş veren geçiniyor sahi nasıl olacak bu iş ?