banner388

Samsun'da bu mahallelerde cep telefonu çekmiyor

Samsun'a 19 kilometre uzaklıktaki 9 mahallede cep telefonları çekmiyor.

Samsun'da bu mahallelerde cep telefonu çekmiyor

Samsun'a 19 kilometre uzaklıktaki 9 mahallede cep telefonları çekmiyor.

08 Haziran 2017 Perşembe 12:38
Samsun'da bu mahallelerde cep telefonu çekmiyor

Samsun haber - Samsun'a 19 kilometre uzaklıkta bulunan Çanakçı, Cimmiş, Kurudere, Gölbelen, Çataltepe, Bilmece, Çelikalan, Kazancı ve Mamuş Mahalleri'nde tam 20 yıldır cep telefonları çekmiyor. Hedef Halk Gazetesi'nde Kürşat Gedik ve Murat Can Yetimoğlu'nun haberine göre 400 vatandaş yaşadığı 9 mahallede Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörlerine ait baz istasyonu bulunmuyor. 

Vatandaşlar duruma tepki gösterirken defalarca gerekli mercilere başvuru yaptıklarını belirtti.

Yıllardır bu problemi yaşadıklarını belirten Çanakçı Köyü Yardımlaşma Dernek Üyesi Ercüment Doğdu, "GSM operatörlerine defalarca şikayette bulunduk. Bir baz istasyonu buraya getirmek ve kurmak bu kadar zor olmamalı. Yetkililerden bu duruma çare bulmalarını istiyoruz. İlkadım İlçesi Atayolu üzerinde merkeze 19 km uzaklıkta bir köyüz. Çanakçı dahil çevresinde 9 mahalle var ve hiçbirinde telefonlar tam anlamıyla çekmiyor. Baz istasyonları yok, vatandaşlarımız bu duruma tepki gösteriyor. Yakınlarımızı aramak için yüksek yerlere çıkmak, cam kenarlarında konuşmaya çalışıyoruz. Köyümüze gelen misafirlerde aynı sıkıntıyı yaşıyor" dedi.

İnsanların telefon çekmediği için köylerine gitmek istemediğini belirten Doğdu, "Vatandaşlar bu duruma tepkili. GSM şirketlerine defalarca şikayette bulunduk. Köy halkımız bu sıkıntıları 20 yıldan beri yaşıyor. Yetkililerden yardım ve destek bekliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.


 

Son Güncelleme: 08.06.2017 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur Melek 2017-06-08 15:16:26

Çelikalanlıyım, haber doğru fakat eksik, yıllardır hiç bir gsm operatörü çekmiyordu, ama 2 yıl önce Çelikalan merkez kısımları net görecek şekilde vodafone tarafından çalışma yapıldı ve Çelikalanın büyük bir kısmı bu baz istasyonundan faydalanmakta. Hatta diğer oparetörleri kullananların çoğu bu gsm operatörüne taşıdı mevcut hatlarını.

Avatar
Hamza Altıntaş 2017-06-08 22:37:28

Çelikalan'ın yarıya yakınında telefon çekiyor ancak Oluklu Mahallesi'nde telefon çekmiyor. O mahalle Çelikalanın en kalabalık mahallesi, oraya bir çözüm bulunmasi gerek yıllardan beri mağduruz.

Avatar
Geçmişli 2017-06-08 13:39:22

Terme ilçesine bağlı Geçmiş köyünde hiç bir telefon operatörü çekmiyor. Bu köy Çarşamba ovasının ortasında düz arazide. Telefonla konuşmak isteyenler cami minarelerine tırmanıyor. Yollarımız berbat, elektrik dersen sürekli kesiliyor. bari cep telefonlarımız çeksin. Yetkililere duyurulur.

Avatar
ziya 2017-06-09 00:02:58

Oda bışeymı atakum esenevlerı mahallesınde bıle doğru durust telefon lar çekmıyur bır diş oda görüşme esnasında kesılıyur konuşma

Avatar
Nur ipek 2017-06-09 01:24:57

Merkez Yenidoğan da bile zor çekiyor apartmanlardan dolayi

Avatar
Kaan llevent 2017-09-07 22:34:27

Çarşamba Hürriyet mahallesi baz istasyonu olmayan tek oparetor Türk Telekom.

Avatar
Savaş 2019-06-15 18:46:42

Biz samsun İlkadım da cektiremiyiruz oradakileri düşünemiyorum bile.