banner388

Samsun’da bu mahallede hasta olan yandı

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde hasta taşıyan ambulansın yol çilesi amatör kameraya yansıdı.

Samsun’da bu mahallede hasta olan yandı

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde hasta taşıyan ambulansın yol çilesi amatör kameraya yansıdı.

26 Mart 2018 Pazartesi 10:57

Samsun haber - Samsun'un Salıpazarı ilçesi Çiçekli Abduşağı Mahallesinde yaşayan geçtiğimiz gün rahatsızlanan 87 yaşındaki Hamza Çetin'in yakınları 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastayı Salıpazarı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırmak istedi. Ambulans uzun süre çamur ve dik olan mahallesi yokuşundan çıkamadı. Tekrar geri gelen ambulans defalarca yoldan çıkmayı denedi. O sırada ambulansın yol ile imtihanını bir kişi videoya aldı. Mahalle halkı yollarının yapılmadığı için isyan ederken sık sık bu manzaraya şahit olduklarını söylediler.

Uzun uğraşlar sonucunda mahalleden çıkmayı başaran ambulans hasta Çetin'i Salıpazarı İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Buradan Çarşamba İlçe Devlet Hastanesi'ne daha sonrada Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.
 

Son Güncelleme: 26.03.2018 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahir 2018-03-26 16:43:17

Salıpazarı tahnal mahallesinde daha birleşmemiş yollar var. Belediye encumenleri ali kıran başkesen başkana çıkıyosun. Encümen yalan dolan konuşuyor. Yok projede yok bilmemne. Salıpazarı belediyesinde başkanın çöplükleri temizlemesi lazım dicem ama oy toplayanda onlar olduğu için salıpazarına yapılacak en büyük iyilik. KDK ya başvuracak vatandaş. Yıllardır salıpazarı yolları ve yapılmamış yollarla bol miktarda reklam edildi. Ayakta durması mucize başkanın. Tek ÇÖZÜM KAMU DENETLEME KURULU başvurun. Yılanların başını ezin.

Avatar
Erdinç ULUSOY 2018-03-26 12:05:15

Devlet, ya bulunulan şartlara göre araç tanzim edecek, ya da şartları iyileştirecek. Bunları gerçekleştirmeden de ben şöyle böyle devletim diye afra tafra yapmayacak.

Avatar
Uğur 2018-03-26 12:38:36

Şeyh Edebali ne güzel söylemiş "İnsani yaşat ki devlet yaşasın."
Sizleri yücelten bu makama getiren halktır.
Karşılığını vermek,hizmet etmek boynunuzun borcudur.