banner388

Samsun’da bir vatandaş parkta bıçaklandı

Samsun’da bir kişi parkta bıçaklı saldırıya uğradı. İddiaya göre saldırıyı yapanlar Suriyeli vatandaşlar.

Samsun’da bir vatandaş parkta bıçaklandı

Samsun’da bir kişi parkta bıçaklı saldırıya uğradı. İddiaya göre saldırıyı yapanlar Suriyeli vatandaşlar.

17 Eylül 2017 Pazar 11:52
Samsun’da bir vatandaş parkta bıçaklandı

Samsun Haber -  Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Anıt Park’ta meydana geldi. Gece saat 22.00 sularıydı.


Saldırıyı yapanların Suriyeli olduklarını iddia etti


Sanayide tornacı olarak çalışan E.C sol göğsünün altından bıçakla yaralandı. Saldırıya uğrayan E.C, kendisine saldırıyı gerçekleştirenlerin Suriyeli olduklarını iddia etti.


Yaralanan vatandaş, " 2-3 gün önce benden para istediler. 20 lira para verdim. Aynı grup yine geldi. Yine yara istediler" dedi.

Saldırıyı yapanların kaçtığı ifade edildi

Olay sonrası saldırıyı gerçekleştiren kişiler kaçarken yaralı E.C ise sağlık ekipleri tarafından ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırı olayıyla alakalı polisin ise soruşturma başlattığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 18.09.2017 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oğuz 2017-09-17 14:32:21

az kaldı surıyelerın gıtmesıne cok az kaldı ... bak ırkcı turkıye nasıl olacak ... az daha sabredın ne dıyım .. bozkurtlar gelecek meral ablamızın

Avatar
metin 2017-09-17 20:29:33

bu suriyeliler bayramda gidip geliyorlar memleketlerine, samsun cok güvensiz sapik hirsiz ugursuz doldu birde suriyeliler var. hapishaneler bosaltildi sokaklar suclu dolu yer acmak icin biraktilar suclulari. suriyelilere gelince 2019 da oy vermeden birakmayiz onlari olurmu öyle sey. bosunami bakiliyorlar yillardir kaci TC vatandasi oldu biliyormusunuz