banner388

Samsun’da bir mahalle daha suya kavuştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesindeki yapımı tamamlanan çalışmayı yerinde incelemek için Köseköy Mahallesi’ne gitti.

Samsun’da bir mahalle daha suya kavuştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesindeki yapımı tamamlanan çalışmayı yerinde incelemek için Köseköy Mahallesi’ne gitti.

09 Eylül 2017 Cumartesi 12:26
Samsun’da bir mahalle daha suya kavuştu

Samsun Haber -  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, çalışmalarını çözüm üretmek üzere gerçekleştirdiklerini ifade ederken Büyükşehir yasasının kendilerine büyük görevler yüklediğini belirtti.

Yusuf Ziya Yılmaz, “2014 yılından bu yana sorumluluklarımız arttı. Büyükşehir Yasası bizlere gerçekten büyük görevler yükledi. Samsun’un her noktasına hizmet götürür hale geldik. Bugün buradaki çalışmaların tamamlandığını duyduğumda hemen ziyaret etmek istedim. Buraya su getirmek öyle kolay bir iş değil. Böyle zor işlerin tamamlandığını görmek bizi heyecanlandırıyor. 

Bu bölgede yaptığımız içme suyu çalışmaları kapsamında Tepebölmesi, Kızlan, Vicikler, Umutlu ve Köseköy Mahallelerinin su sorununu çözdük. 46 bin metre içme suyu borusu, 1 adet sondaj binası, 22 adet vana odası, 4 adet 50 metreküplük su deposu ve mevcut 5 deponun tadilatı işlerini kısa zamanda sonlandırarak köylülerimizi içme suyu ile buluşturduk. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

‘’Artık tüm evlerimizin içme suyu var’’

Köseköy Mahallesi Muhtarı Satılmış Şahin, “Cumhuriyet tarihi boyunca mahallemize hiç hizmet gelmedi. Ya da gelmesi yıllar sürdü. Mahallemiz Samsun Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanına girdiği günden itibaren hizmetlerle kavuştu. Yıllar boyu çektiğimiz su sıkıntısı SASKİ’nin çalışmaları sonucu sorun halinden çıktı. Artık tüm evlerimizin temiz içme suyu var.’’ diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Son Güncelleme: 09.09.2017 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.