banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun’da bir garip dava!

Samsun’da yasak ilişki yaşadığı 3 çocuk babası inşaat işçisini fantezi yapmak adına bağlayıp darp eden evli ve 1 çocuk annesi genç kadın çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

banner269

Samsun’da bir garip dava!

Samsun’da yasak ilişki yaşadığı 3 çocuk babası inşaat işçisini fantezi yapmak adına bağlayıp darp eden evli ve 1 çocuk annesi genç kadın çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

28 Şubat 2018 Çarşamba 19:22
Samsun’da bir garip dava!

Samsun Haber - Samsun’un İlkdım ilçesi Derebahçe Mahallesinde 13 Aralık 2016 tarihinde yaşanan olayda, darp edildiği gerekçesiyle evli ve 3 çocuk babası inşaat işçisi E.A.(37) hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

BOĞAZINI SIKIP DARP ETTİ

İddiaya göre evli ve 1 çocuk annesi S.T. (26), yasak ilişki yaşadığı E.A.'dan ayrılmak istedi ancak E.A. bu istediği kabul etmedi. E.A. tehditle genç kadın ile buluştu. S.T., ‘fantezi yapalım’ diye kandırdığı genç adamın ellerini ve gözlerini bağlayıp daha sonra da kemerle boğazını sıkıp sopa ile darp etti. Kadının haber verdiği kardeşleri ve yeğeninin de olay yerine gelerek E.A.'yı darp ettikleri iddia edildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili S.Ç. adlı kadın ile kardeşleri L.T. (39), O.T. (30), A.T. (19) ve L.T.'nin oğlu H.K.'yi (19) gözaltına aldı. Genç kadın suçunu itiraf ederken, kardeşleri ve yeğeni ise suçlamaları kabul etmeyerek şahsı darp etmediklerini ileri sürdüler.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Cinayet Bürosundaki sorguları tamamlanan 5 kişi, Samsun Adliyesine sevk edildi ve 14 Aralık 2016 günü S.T. adlı kadın "tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs" suçundan, kardeşleri L.T. ve O.T. ise, "tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüse yardım etmek" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, kadının diğer kardeşi A.T. ile yeğeni H.T. de mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar. L.T. ve O.T. adlı kardeşler 26 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldılar. Tutuklu bulunan S.T. ve kardeşleri hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Yargılanama aşamasında olayda darp edilen E.A. kadından ve kardeşlerinden şikayetçi olmadığını açıkladı. Bugün görülen davanın duruşmasında S.T.'nin avukatı Ata Giritli, olayın esas mağdurunun müvekkili S.T. olduğunu belirterek, " S.T. sürekli tacize uğramıştır. E.A. bugün hayattaysa S.T.'ye borçludur. Çünkü olayın hemen ardından haber vermiştir. Hastaneye gitmesi sağlanmıştır. Kardeşleri de gelip kurtarmıştır. Deliller toplanmıştır. Müvekkilin tahliyesini talip ediyorum" dedi.
Mahkeme heyeti davanın tek tutuklu sanığı olan S.T. adlı kadının tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunDavaFantezi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2018-02-28 19:38:28

Hani bizdik lan marjinal? Tren yapmışsınız mahallede...

Avatar
misafir 2018-03-01 09:20:33

HAYSİYETSİZ KADIN BİR ÇOK YERDE KADINLAR ŞİDDET GÖRDÜK DİYE DERT YANAR BU ERKEĞE YAPILAN ŞİDDET DEĞİLSE NE

Avatar
Emrah 2018-03-01 13:21:51

Çomaristanda sıradan bi gün

Avatar
erhan... 2018-03-01 18:58:43

Derebahçe yürüyüş yolu geceleri fuhuş , uyuşturucu mekanı oldu.Delikanlı abiler nerde?

Avatar
Gizem 2018-03-03 00:23:57

Yorumlara bak :-D:-D:-D helal be valla dogru insanin aklina karbuz kabugu getiriyor

Avatar
Yuh 2018-03-01 00:43:06

Eşeğin aklına karpuz kabuğu getiriyorlar arkadaş

Avatar
erhan... 2018-03-03 12:26:16

#GİZEM hanım yorumlar doğrulardan ibaret.Gece yarısı derebahçe yürüyüş yolunu kullanırsanız ne pislikler olduğuna şahit olursunuz.Amacımız emniyetimizin bunları dikkate alıp oradaki rezilliği çözmekten başka bişey değildir...

Avatar
erhan... 2018-03-03 18:43:28

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz.! diyen arkadaşlar derebahçe yürüyüş yolundaki fuhuş ve uyuşturucu olduğunu dillendirip söylemekmi eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak oluyo.Ya sizinde orayla alakanız var yada bahsettiğiniz eşşek siz oluyosunuz.Biz sadece emniyet güçlerinin duyarlı olup orayı temizlemelerini istemekteyiz...